pigi96 Odesláno Srpen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2009 cf lidi chci si kupovat flash kartu a chci se zeptat jestli se da koupit nejaka flash karta na tuto micro cartu ZDE diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lentilek2 Odesláno Srpen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2009 Na tuto žádna musíš mít MicroSD(na ni jedou všechny flashkarty). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pigi96 Odesláno Srpen 18, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2009 Na tuto žádna musíš mít MicroSD(na ni jedou všechny flashkarty). hmmm to je pekny THX a jaka je dobra flash karta? a abys tomu rozumel chci za malo penez hodne muziky jak se rika :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 emosss Odesláno Srpen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2009 hmmm to je pekny THX a jaka je dobra flash karta? a abys tomu rozumel chci za malo penez hodne muziky jak se rika :lol: ja mam dstt a nestezuju si... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lentilek2 Odesláno Srpen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2009 Měl jsem DSTT(nejlevnější na trhu a měl jsem fake),ale byl to šunt podle ezflash Vi tam si mužeš pouštět filmy a hudbu rovnou v menu a je to hezčí a na dstt musíš mít přehrávač a hry se mi často sekaly(asi proto že to je fake,ale nejlepší je prý Edge a Acekard 2i(nemám zkušenosti) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Arcane Odesláno Srpen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2009 pokud si ji kupuješ z DX.com tak tam už dááávno kontrolujou jestli nejsou fake. sám jednu odtamtud mám a nestěžuju si. hry se na tom vůbec nesekaj, to nevim kde jsi k tomu přišel :) a hudbu a filmy tam nepřehrávám ale stačí si tam hodit přehrávač a j to. a navíc je to nejlevnější flash karta. neni podle mě vubec špatná ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pigi96 Odesláno Srpen 19, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2009 ja jsem si ji jeste od nikud neobednaval tak jsem se chtel zeptat jaka je nejlepsi za nizkou cenu kdyz tak za odkazy se zlobit nebudu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Arcane Odesláno Srpen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2009 já si to objednával tady http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.10401 objednával mi to teda anonymouse_ v balení máš DSTT flash kartu, 2Gb Japan Kingstona..oboje nofake, pak usb čtečku karet a pak MicroSD adaptér Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 palos Odesláno Srpen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2009 ja jsem si ji jeste od nikud neobednaval tak jsem se chtel zeptat jaka je nejlepsi za nizkou cenu kdyz tak za odkazy se zlobit nebudu :) j kup TTDS- měl jsem ji taky. nikdy jsem toho nelitoval, že jsem si ji koupil, a nikdy mi ani hra nezamrzla:) koupil jsem si tuhle http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.10402 je k tomu 2gb Sandisk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pigi96 Odesláno Srpen 19, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2009 jen otazka za jak dlouho to prijde?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NexusWright Odesláno Srpen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2009 Z DX to chodí celkem variabilně, mně to nejrychlejš přišlo za 4 dny, ale to byla asi výjimka... řekl bych tak týden, dva :D Jinak kdybys ještě chtěl něco o DSTT počíst, tak tady review: http://gbatemp.net/index.php?showtopic=69748 ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lentilek2 Odesláno Srpen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2009 No zkus DSTT(když se ti nebude líbit tak si koupíš jinou,ale stačit by ti měla).To,že se mi to někdy seklo bylo asi kvuli tomu že jsem zaklapnul horni displej a že to byl fake Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pigi96 Odesláno Srpen 21, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2009 no ja uz ji mam obednanou od jednoho odsud z fora takze by mela v pondeli prijit :D tudiz THX a plz LOCK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 BigDadyKane Odesláno Srpen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2009 Podle mě je nejlepší volba R4 III Upgrade karta a microSDHC Kingston ( kvalita - záruka ) od 8GB. Můžeš jít až do 32GB. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
pigi96
cf lidi chci si kupovat flash kartu a chci se zeptat jestli se da koupit nejaka flash karta na tuto micro cartu ZDE diky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
13 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.