Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

otázka ohledně FLASH karty :)

pigi96

Otázka

13 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Měl jsem DSTT(nejlevnější na trhu a měl jsem fake),ale byl to šunt podle ezflash Vi tam si mužeš pouštět filmy a hudbu rovnou v menu a je to hezčí a na dstt musíš mít přehrávač a hry se mi často sekaly(asi proto že to je fake,ale nejlepší je prý Edge a Acekard 2i(nemám zkušenosti)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0

pokud si ji kupuješ z DX.com tak tam už dááávno kontrolujou jestli nejsou fake. sám jednu odtamtud mám a nestěžuju si. hry se na tom vůbec nesekaj, to nevim kde jsi k tomu přišel :) a hudbu a filmy tam nepřehrávám ale stačí si tam hodit přehrávač a j to. a navíc je to nejlevnější flash karta. neni podle mě vubec špatná ;)

Odkaz ke komentáři

• 0
ja jsem si ji jeste od nikud neobednaval tak jsem se chtel zeptat jaka je nejlepsi za nizkou cenu kdyz tak za odkazy se zlobit nebudu :)

j kup TTDS- měl jsem ji taky. nikdy jsem toho nelitoval, že jsem si ji koupil, a nikdy mi ani hra nezamrzla:) koupil jsem si tuhle http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.10402 je k tomu 2gb Sandisk

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu