h0mer Odesláno Srpen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2009 Zdravim, asi 2x jsem psal na shout ale nikdo si mě nevšímal :( Jde o to že mi na slimku nefunguje tlačítko X a to z ničeho nic, ostatní tlačítka fungujou. A pak když najedu do recovery tak se mi tam ani nejde pohybovat, vypadá to jako zamrzlé. Co s tím ? Mám CFW Genu Předem díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Srpen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2009 Pokud máš záruku tak reklamace,pokud ne tak rozebrat :-) Určitě to asi nebude soft chyba ale HW Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 h0mer Odesláno Srpen 18, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2009 Pokud máš záruku tak reklamace,pokud ne tak rozebrat :-) Určitě to asi nebude soft chyba ale HW No pokud by mi nešlo jen to X tak bych tomu i věřil, ale v recovery se nedá hýbat už vůbec. Jde nějak formatnout a nainstalovat nově fw bez použití X ? :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Srpen 18, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2009 Tohle neni chyba ©FW ale HW, zajdi stim do opravny a před tím by si mohl pomocí helcat recovery flasherem nebo pandorou nahrát FW, až ti to spravěj, tak opět dáš CFW. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 h0mer Odesláno Srpen 18, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2009 Tohle neni chyba ©FW ale HW, zajdi stim do opravny a před tím by si mohl pomocí helcat recovery flasherem nebo pandorou nahrát FW, až ti to spravěj, tak opět dáš CFW. A jak to můžu dát na OF když mi nefunguje X ... HW spravené tlačítko dokáže zprovoznit pohyb v recovery menu ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Srpen 18, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2009 Už sem ti psal PM :dozey: Pokud máš volnej čas, rozeber si PSP :dozey: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 h0mer Odesláno Srpen 18, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2009 Rozebráno, vyčištěno, X pořád nefunguje a recovery se nehýbe ... Jak na reflash bez X bych potřeboval vědět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Srpen 18, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2009 Nic jiného než reklamace nemáš na výběr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Srpen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2009 Zajdi si za flasherem a nejdriv to zkus poresit s nim - reklamaci nech az na poslednim miste. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Srpen 18, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2009 ^^ No to mu moc nepomůže, když mu nejde X, tim pádem nezpustí flash PSP. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 h0mer Odesláno Srpen 18, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2009 A v záruce psp už nemam xD jinak bych ho nerozebíral. Já bych té HW závadě věřil ale proč mi nejde recovery ? šipky mi jdou, tak bych se snad i v recovery jen pohybovat mohl. Třeba změnit to potvrzovani na O A ještě jeden poznatek: Hned po spuštění se to X jakoby zmačkne poznam to že mi to otevře třeba hry. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Srpen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2009 Zkousel jsi kontakt u X zmacknout jinym tlacitkem, ci proste spojit dratkem atp? Proste jestli je to jen tim kontaktem tlacitka? Pokud to nepujde, a to X nepujde ani v universal unbrickeru, tak to nebude sw chyba, ale neco na desce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 h0mer Odesláno Srpen 18, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2009 Po vyndání předního krytu jsem to zkoušel zmačknut šroubovákem a nic, ostatní krásně jdou, i po prohození mačkam Xkem trojuhelnik a tak, asi ta destička pod gumovejma tlačítkama bude špatná. Kdyby tak šlo změnit to potvrzovací tlačítko z X na O třeba ... Jinak než přes recovery. Tak jsem zjistil že hned jak psp pustim tak se to X zmačkne no a je zmačknuté pořád proto to pak nejde, asi se to zasekává. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 neslisim Odesláno Září 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2009 mam stejnej problem nejde me start :( z niceho nic me nejde start a kdyz najedu do VSHmenu a dam reset device tak se psp sekne a zamrzne a musim ho vypnotu bocnim tlacitkem skousel sem na to psp cleanera furt niíc a jeste neco je god kdyz hraju hru treba gta vc a dam home a zobrazi se ano ne tak me to nejde hibat ano ne a ani potvrdit musim zmacknou znovu home abych se vratil do hry je to naky divny co mam stym udelat ? pok azde kdyz chcu jinou hru musim vypnotu psp a znova a to sme si jenom na psp vymenil gameboot nic vic a hned tyden an to asi to nebude tym ze ? uz ani teken me nejde chce to kliknotu na start a ten em nejde :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ice22222 Odesláno Září 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2009 Zdravim, asi 2x jsem psal na shout ale nikdo si mě nevšímal :(Jde o to že mi na slimku nefunguje tlačítko X a to z ničeho nic, ostatní tlačítka fungujou. A pak když najedu do recovery tak se mi tam ani nejde pohybovat, vypadá to jako zamrzlé. Co s tím ? Mám CFW Genu Předem díky mam stejnej problem nejde me start :( z niceho nic me nejde start a kdyz najedu do VSHmenu a dam reset device tak se psp sekne a zamrzne a musim ho vypnotu bocnim tlacitkem skousel sem na to psp cleanera furt niíc a jeste neco je god kdyz hraju hru treba gta vc a dam home a zobrazi se ano ne tak me to nejde hibat ano ne a ani potvrdit musim zmacknou znovu home abych se vratil do hry je to naky divny co mam stym udelat ? pok azde kdyz chcu jinou hru musim vypnotu psp a znova a to sme si jenom na psp vymenil gameboot nic vic a hned tyden an to asi to nebude tym ze ? uz ani teken me nejde chce to kliknotu na start a ten em nejde :( oba mate jednoduchy problem. proste odesel Tistenak ktery to snima. to h0mer: pro tebe mam dobrou informaci. ten tistenak mam doma, takze ti ho muzu kdyztak prodat. napis mi PM to neslisim: pro tebe spatna zprava, protoze ten tistenak uz nemam, ale nebude pro me problem ho sehnat, takze taky napis PM ;-) A ti kteri doporucovali reklamaci, doporucili megakravinu. Kdyz ted clovek psp posle na reklamaci, dostane uz neflashnutelne... a kvuli usetrene 100korune to za to nestoji... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 S_Adam Odesláno Září 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2009 Aha tak to je v pr***** ja tady psal to stěma tlačítkama hlasitosti a poslal to na reklamačku tendle pátek.:-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Září 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2009 Smula, mas si nechat poradit, nez udelas hovadinu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
h0mer
Zdravim, asi 2x jsem psal na shout ale nikdo si mě nevšímal :(
Jde o to že mi na slimku nefunguje tlačítko X a to z ničeho nic, ostatní tlačítka fungujou. A pak když najedu do recovery tak se mi tam ani nejde pohybovat, vypadá to jako zamrzlé.
Co s tím ? Mám CFW Genu
Předem díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
16 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts