Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Nefunkční tlačítko

h0mer

Otázka

Zdravim, asi 2x jsem psal na shout ale nikdo si mě nevšímal :(

Jde o to že mi na slimku nefunguje tlačítko X a to z ničeho nic, ostatní tlačítka fungujou. A pak když najedu do recovery tak se mi tam ani nejde pohybovat, vypadá to jako zamrzlé.

Co s tím ? Mám CFW Genu

Předem díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

16 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Pokud máš záruku tak reklamace,pokud ne tak rozebrat :-) Určitě to asi nebude soft chyba ale HW

No pokud by mi nešlo jen to X tak bych tomu i věřil, ale v recovery se nedá hýbat už vůbec. Jde nějak formatnout a nainstalovat nově fw bez použití X ? :D

Odkaz ke komentáři

• 0
Tohle neni chyba ©FW ale HW, zajdi stim do opravny a před tím by si mohl pomocí helcat recovery flasherem nebo pandorou nahrát FW, až ti to spravěj, tak opět dáš CFW.

A jak to můžu dát na OF když mi nefunguje X ... HW spravené tlačítko dokáže zprovoznit pohyb v recovery menu ?

Odkaz ke komentáři

• 0

A v záruce psp už nemam xD jinak bych ho nerozebíral.

Já bych té HW závadě věřil ale proč mi nejde recovery ? šipky mi jdou, tak bych se snad i v recovery jen pohybovat mohl. Třeba změnit to potvrzovani na O

A ještě jeden poznatek: Hned po spuštění se to X jakoby zmačkne poznam to že mi to otevře třeba hry.

Odkaz ke komentáři

• 0

Po vyndání předního krytu jsem to zkoušel zmačknut šroubovákem a nic, ostatní krásně jdou, i po prohození mačkam Xkem trojuhelnik a tak, asi ta destička pod gumovejma tlačítkama bude špatná.

Kdyby tak šlo změnit to potvrzovací tlačítko z X na O třeba ... Jinak než přes recovery.

Tak jsem zjistil že hned jak psp pustim tak se to X zmačkne no a je zmačknuté pořád proto to pak nejde, asi se to zasekává.

Odkaz ke komentáři

• 0

mam stejnej problem nejde me start :( z niceho nic me nejde start a kdyz najedu do VSHmenu a dam reset device tak se psp sekne a zamrzne a musim ho vypnotu bocnim tlacitkem skousel sem na to psp cleanera furt niíc a jeste neco je god kdyz hraju hru treba gta vc a dam home a zobrazi se ano ne tak me to nejde hibat ano ne a ani potvrdit musim zmacknou znovu home abych se vratil do hry je to naky divny co mam stym udelat ? pok azde kdyz chcu jinou hru musim vypnotu psp a znova a to sme si jenom na psp vymenil gameboot nic vic a hned tyden an to asi to nebude tym ze ? uz ani teken me nejde chce to kliknotu na start a ten em nejde :(

Odkaz ke komentáři

• 0
Zdravim, asi 2x jsem psal na shout ale nikdo si mě nevšímal :(

Jde o to že mi na slimku nefunguje tlačítko X a to z ničeho nic, ostatní tlačítka fungujou. A pak když najedu do recovery tak se mi tam ani nejde pohybovat, vypadá to jako zamrzlé.

Co s tím ? Mám CFW Genu

Předem díky

mam stejnej problem nejde me start :( z niceho nic me nejde start a kdyz najedu do VSHmenu a dam reset device tak se psp sekne a zamrzne a musim ho vypnotu bocnim tlacitkem skousel sem na to psp cleanera furt niíc a jeste neco je god kdyz hraju hru treba gta vc a dam home a zobrazi se ano ne tak me to nejde hibat ano ne a ani potvrdit musim zmacknou znovu home abych se vratil do hry je to naky divny co mam stym udelat ? pok azde kdyz chcu jinou hru musim vypnotu psp a znova a to sme si jenom na psp vymenil gameboot nic vic a hned tyden an to asi to nebude tym ze ? uz ani teken me nejde chce to kliknotu na start a ten em nejde :(

oba mate jednoduchy problem. proste odesel Tistenak ktery to snima.

to h0mer:

pro tebe mam dobrou informaci. ten tistenak mam doma, takze ti ho muzu kdyztak prodat. napis mi PM

to neslisim:

pro tebe spatna zprava, protoze ten tistenak uz nemam, ale nebude pro me problem ho sehnat, takze taky napis PM ;-)

A ti kteri doporucovali reklamaci, doporucili megakravinu. Kdyz ted clovek psp posle na reklamaci, dostane uz neflashnutelne... a kvuli usetrene 100korune to za to nestoji...

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu