DangerousDave Odesláno Srpen 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 18, 2009 zdravim podle čeho myslíte že se bere region ve kterém hrajete??? jako třeba když novej Wolfenstein má stanovený datum 18.8. pro USA, 19.8. pro UK a 21.8. pro EU. Jestli se to bere podle ip adresy a tudíž geografický polohy nebo podle toho kde máte registrovaný live ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 piggy Odesláno Srpen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2009 Podle ip zeměpisný polohy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dejwik Odesláno Srpen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2009 Ahoj jsem nový majitel Xboxu a chci se zaregistrovat i na Xbox Live. To jak to udělat je mi celkem jasné, ale myslíte, že nedostanu BAN za to, že udávám falešnou adresu? Nebo mám počkat, až bude Live oficiálně podporováno i u nás? Jak je to s tolerancí MS vůči takovým účtům? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 piggy Odesláno Srpen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2009 Počkat si můžeš, ale to budem možná už šedivý. Všichni udávaj falešnou adresu, za to MS nebanuje, šli by sami proti sobě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
DangerousDave
zdravim podle čeho myslíte že se bere region ve kterém hrajete???
jako třeba když novej Wolfenstein má stanovený datum 18.8. pro USA, 19.8. pro UK a 21.8. pro EU.
Jestli se to bere podle ip adresy a tudíž geografický polohy nebo podle toho kde máte registrovaný live ???
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.