Shadow222 Odesláno Srpen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2009 Zdar lidi po dlouhé době sem sáhnul po PSP a zjistil jsem proč jsem ho odložil: kryt je v hrozným stavu. Tak se ptám kde koupit novej obal na PSP FAT. P.S. Mám dotaz přemýšlím esli si mám koupit PSP 3000, vyplatí se to?A kdyžtak proč/ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Little Z Odesláno Srpen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2009 no na playcentre maju kryty všetkých možných farieb, materiálov..a niektoré sú zaujímavé .. celkom pekný je golden, alebo aj klasický čierny tak je myslím no a PSP3000 by som si nekúpil ...to radšej 2000ku ale prekrytovaná PSP1000 by bola pre mňa osobne lepšia voľa ako psp3000 s hrozným displayom.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Shadow222 Odesláno Srpen 19, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2009 Tak díky jo a ten kryt nio je to sice strašná otázka ale mám tam hlavně rulou obrazovku takže obsahuje kryt i ji? P.S. Tak sem koukal na playcentrum a bohužel nemaj černěj :( a přišlo by mi divný mít napůl černěj a bílej, tedy od výrobce SONY a já beru jen orig (z vlastní zkušenosti) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Shadow222
Zdar lidi po dlouhé době sem sáhnul po PSP a zjistil jsem proč jsem ho odložil: kryt je v hrozným stavu. Tak se ptám kde koupit novej obal na PSP FAT.
P.S. Mám dotaz přemýšlím esli si mám koupit PSP 3000, vyplatí se to?A kdyžtak proč/ne.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts