espézetka Odesláno Srpen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2009 Ahoj, když pustím hru G-Force tak mi to hodí černou obrazovku a najednou se mi vypne PSP , nevíte co s tím mám dělat ? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Srpen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2009 zkus stáhnout odjinud Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shadow Logan Odesláno Srpen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2009 jiný zdroj nebo špatný rip... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leny Odesláno Srpen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2009 zkus nastavit CPU na maximum ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shadow Logan Odesláno Srpen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2009 Leny to nepomůže, jestli se mu vypne PSP... kdyby to bylo CPuckem tak se to nevypne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rakahoš Odesláno Srpen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2009 lol ´chybička, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bambucaf Odesláno Srpen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2009 Ahoj, když pustím hru G-Force tak mi to hodí černou obrazovku a najednou se mi vypne PSP , nevíte co s tím mám dělat ? Díky Ahoj měl jsem ten samej problém:cry: a musel jsem tam dát poslední fm.... a pomohlo to:psp:. jestli jsi to nikdy neaktualizoval tak se mrkni na mapu flašerú:) v místě tvého púsobení a domluv se s některým..... pro ně to je otázka pár minut a říkaj si od 200kč.... P.S. před tím mě nehrálo ani Socom2 a to jsem to měl stažený od rúzných lidiček:idea: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Farec Odesláno Srpen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2009 zkus v menu select umd iso mod dat na np9660 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tedysek Odesláno Srpen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2009 pokud mas psp flashli tak si si tam dat novejsi fw muzes dat sam flashera nepotrebujes..:-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.