nikita77 Odesláno Srpen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2009 Ahoj jsem tu nová a úplný začátečník s PSP, koupila jsem použitou konzoli PSP Fat 1004, bohužel budu muset vyměnit displej, návod jak na to jsem si našla ale nevím, kde sehnat ten pidišroubovák, nebo čím to mám rozdělat, poradíte někdo?díky:roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Spilif Odesláno Srpen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2009 Hele ten zmiňovaný pidišroubovák koupíš v jakým koliv lepším železařství jinak PSP si tam vem sebou a klidně to tam vyzkoušej já to tak udělal.:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 nikita77 Odesláno Srpen 19, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2009 Hele ten zmiňovaný pidišroubovák koupíš v jakým koliv lepším železařství jinak PSP si tam vem sebou a klidně to tam vyzkoušej já to tak udělal.:) No to mě nenapadlo, já myslela, že je to něco speciálního jako třeba na mobily, tak dík:cheesygrin: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Spilif Odesláno Srpen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2009 No to mě nenapadlo, já myslela, že je to něco speciálního jako třeba na mobily, tak dík:cheesygrin: Nemáš za co:cheesygrin: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
nikita77
Ahoj jsem tu nová a úplný začátečník s PSP, koupila jsem použitou konzoli PSP Fat 1004, bohužel budu muset vyměnit displej, návod jak na to jsem si našla ale nevím, kde sehnat ten pidišroubovák, nebo čím to mám rozdělat, poradíte někdo?díky:roll:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts