Mafamous-m.k Odesláno Srpen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2009 Mám notebook Sony VGN-NR31Z. Přeinstaloval jsem Windows Vista Home 64bit. A problém je v tom že mi nefunguje bezdrátové připojení (Wireless LAN). Asi tam není ovladač nebo nevim. Prosím o radu, díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Srpen 19, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2009 No tak asi stahnout ovladac ze stranky vyrobce na wifi a nainstalovat ho :P Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mafamous-m.k Odesláno Srpen 19, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2009 pls mohl bys mě poslat odkaz jsme "lama" :-( pls Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Srpen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2009 http://support.vaio.sony.eu/computing/vaio/downloads/preinstalled/index.aspx?l=cs_CZ&m=VGN-NR31Z_S .. dole mas WiFi drivery. (2) .. uz jen musis vedet, kterou WiFi v tom mas, jestli s cipem Atheros nebo Intel.. Pokud nevis, tak stahni oboje a pujde Ti nainstalovat jen jedno z toho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mafamous-m.k Odesláno Srpen 20, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2009 jojo díky moc už mi to funguje! :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Mafamous-m.k
Mám notebook Sony VGN-NR31Z. Přeinstaloval jsem Windows Vista Home 64bit. A problém je v tom že mi nefunguje bezdrátové připojení (Wireless LAN). Asi tam není ovladač nebo nevim. Prosím o radu, díky.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts