wizzy Odesláno Srpen 19, 2009 Nahlásit Odesláno Srpen 19, 2009 Kde kupujete dl koupil sem new mechaniku a uz mam jen par kacek a za to bych si u nas v shopu koupil jen malo reknete mi kde kupujete v praze ˇ plus´ cenu diky Citovat
Sim3to Odesláno Srpen 19, 2009 Nahlásit Odesláno Srpen 19, 2009 Emptec(25)/maxell(10) alza.cz Citovat
wizzy Odesláno Srpen 19, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Srpen 19, 2009 ty emtec bomba i kdyz sem vsude hledal tak sem nic podobneho nenasel a jelikoz ja kupoval driv 10x za 250 Philips tak tohle vyzkousim diky Citovat
snoopyk Odesláno Srpen 20, 2009 Nahlásit Odesláno Srpen 20, 2009 ja jsem ted testoval "Esperanza" a i test po zapisu v Kprobe super skoro jako Verbatim lepsi nez Maxell a mozna i Mtec i kdyz na Mtecy si nestezuju. paleno na LG H55N. 4x testovano na nejakem samsungu a liteon "jelikoz LG nema ten samej cip co liteon a samsung a Kprobe s nim nejede" Jinak nevim kde v PRaze ale ja je mam z jednoho obchodu tady v koline. nevim za kolik je ma na krame ale je to znamej tak mne je nechava za 20kc tak pocitam u nej 25kc normalni cena Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.