wizzy Odesláno Srpen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2009 Kde kupujete dl koupil sem new mechaniku a uz mam jen par kacek a za to bych si u nas v shopu koupil jen malo reknete mi kde kupujete v praze ˇ plus´ cenu diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Srpen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2009 Emptec(25)/maxell(10) alza.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizzy Odesláno Srpen 19, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2009 ty emtec bomba i kdyz sem vsude hledal tak sem nic podobneho nenasel a jelikoz ja kupoval driv 10x za 250 Philips tak tohle vyzkousim diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snoopyk Odesláno Srpen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2009 ja jsem ted testoval "Esperanza" a i test po zapisu v Kprobe super skoro jako Verbatim lepsi nez Maxell a mozna i Mtec i kdyz na Mtecy si nestezuju. paleno na LG H55N. 4x testovano na nejakem samsungu a liteon "jelikoz LG nema ten samej cip co liteon a samsung a Kprobe s nim nejede" Jinak nevim kde v PRaze ale ja je mam z jednoho obchodu tady v koline. nevim za kolik je ma na krame ale je to znamej tak mne je nechava za 20kc tak pocitam u nej 25kc normalni cena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.