roly30 Odesláno Srpen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2009 Čau jsme CzDe Czech Destroyers hledame jeste 2 hrace. Potřebujem 7 lidí na turnaj v CoD 4 o zajímavé ceny viz. ps3-turnaje.net . HRat se bude HC SaD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deadman29 Odesláno Srpen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2009 co k tomu potrebuju ze muzu hrat???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roly30 Odesláno Srpen 19, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2009 Mit PS3, CoD 4 a hrat online :D ne taky by neuškodilo kdyby jsi to trochu uměl kdyžtak začni trenovat HC SaD :) přidej si mě do friendu můj nick roly30. Takže můžu s tebou počítat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deadman29 Odesláno Srpen 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2009 ps3 mam,cod4 mam,online jsem ale az zitra.co mam trenovat nerozumim tem skratkam.kdy se to uskutecni???????????????muj nick vladimirekcz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roly30 Odesláno Srpen 20, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2009 Turnaj se bude hrat nekdy v zari do 28.srpna se podavaj prihlasky mrkni se na www.ps3-turnaje.net tam to je potrebujem sehnat tedy jeste jednoho hrace. Jinak HC SaD je Hardcore Search and Destroy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deadman29 Odesláno Srpen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2009 www.ps3-turnaje.net sem tam clenem se muzem domluvit tam zacinam smrti..........??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roly30 Odesláno Srpen 21, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2009 Tak jo přihlásil jsem nás tam kdyžtak napiš a přidej si i ostatní členy do friendu někdy porénujem na ten turnaj :) Czech Destroyers (CzDe) roly30, gambrinus1, dominik12, mormenel, golfík, tomas0077, vladimirekcz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.