Xmatrix Odesláno Srpen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2009 Ahoj mám na vás hodně zvlaštní dotaz schanim kvalitní fotku MHD pražskéhokuponu nejlepe 6 pasmového bez prahy ale pokud by někdo dokázal sehnat jakkoukoli dobrou kopii tak to nevadi V případě kvalitní fotky nabízím 5000 kredits Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xmatrix Odesláno Srpen 23, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2009 nikdo nic skoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ozzy625 Odesláno Srpen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2009 Sice pořádně nechápu co shaníš ale kdyby to bylo na této stránce http://www.prahamhd.vhd.cz/jizdenky.htm .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Srpen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2009 Jo, zfalsovat se da. Ale ta prace za to nestoji. Protoze ridici muzes ukazat skoro i cernobilou kopii a pusti te (takze neni treba se s tim srat). Pruser je, kdyz jde pak jeste revizor, ten uz to prokoukne (na opravdu profesionalni urovni to asi neudelas.. na to nemas prostredky) a mas z toho pruser jako vrata, takze mu radeji sam reknes, ze prukazku vubec nemas.. btw, 6 pasmovou nemam - mohu Ti udelat kopii 2 pasmove.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xmatrix Odesláno Srpen 23, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2009 no podařilo se mi udělat docela kvlaitni kopii a v photoshopu to předělat ale kdyz mi to vyleze s tiskarny tak to vypada na houby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xmatrix Odesláno Srpen 23, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2009 ja bych potřeboval přímo skan aby to melo kvalitni barvy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.