S_Adam Odesláno Srpen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2009 Ahoj, vyhrál sem první epizodu ale nějak netuším jak se posunout do další medaile mám 4 zlaté a jednu bronzovou tak nevím jestli je to možná tím, za všechny rady díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fílek Odesláno Srpen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2009 Máčkni v MTV story challange zmáčkni R a posuneš se na další epizodu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S_Adam Odesláno Srpen 20, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2009 To sem zkoušl jen se mi jinak zbarví písmena třeba půlka víc bíla půlka míň Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S_Adam Odesláno Srpen 20, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2009 Challenge mod mmám šedý a nejde na něj najet Story mám hotový na 95% protože mám jednu stříbrnou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fílek Odesláno Srpen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2009 Jestli ti to nejde přepnout přes R tak to bude hrou... Mě to dělalo taky, pak jsem stáhnul novou a už to nedělá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sada23 Odesláno Srpen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2009 Stáhni si tady na foru verzi od marlenky, tam je prepuinani kapitol funkcni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S_Adam Odesláno Srpen 20, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2009 Jenže to je na dlouho mě se to po těch partech stahovat nechce sem to měl na share-rapid za 10min stáhlý. Nemám premium RS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikelic Odesláno Srpen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2009 je to riplou verzí...taky jsem to měl, stáh jsem novou a šlo to.!. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sada23 Odesláno Srpen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2009 Jenže to je na dlouho mě se to po těch partech stahovat nechce sem to měl na share-rapid za 10min stáhlý. Nemám premium RS. Ja taky nemam premium a mel jsem to stahly skoro hned staci mit trpelivost:roll::roll:a ne si myslet že vše bude hned:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.