Shadow Logan Odesláno Srpen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2009 viz nadpis, jde o to, že mi nejspíš někdo smazal moje videa.... šlo by je nějak navrátit? po vás chci spíš kontakt na youtube... nenašel jsem ho odměna: bohužel jen THX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Complex Pictures Odesláno Srpen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2009 ...censored... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Shadow Logan Odesláno Srpen 20, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2009 všechny ne:( nespíš někdo z mejch dementních kámošu mel v pc keyloggera :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cartman182 Odesláno Srpen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2009 Spíš to bylo jak říká Compleyx , moje videa taky smazali ,protože neměli sledovanost za nějakou dobu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Shadow Logan Odesláno Srpen 20, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2009 ae moje byli docela sledovany :( a na mim druhym uctu v tu chvili(sem zapomnel rict) me taky smazaly.... divny ne? :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Srpen 20, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2009 ...videa smazali kvuli sledovanosti a tebe kvuli tomu, že si se dlouho nepřihlásil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Shadow Logan Odesláno Srpen 20, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2009 uz sem vam rekl.... moje videa docela sledovany byly, aspon nektery, prihlasenej sem furt, denne, a smazali mi vsechny videa na 2 uctech za pul hodiny... LOG nebo vysvetleni by mi mohly dat ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Shadow Logan
viz nadpis, jde o to, že mi nejspíš někdo smazal moje videa.... šlo by je nějak navrátit? po vás chci spíš kontakt na youtube... nenašel jsem ho
odměna: bohužel jen THX
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.