oboda7 Odesláno Srpen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2009 Po dlouhé době mám zase gold a chybí mi ta komunikace,hlavně online zábava:D takže rád bych dal: -Battlefield: Bad company -SKATE 2 -Resident evil 5 -GTA IV -SWS -NFS: UC - možná i Burnout paradise,ale nvm jistě estli mám ještě na HDD update:D kdyžtak můžem i jiné hry co mám v podpisu:) zájemci hlašte se!!! Můj nick na XBL: Obodagameboy7 Headset: mám Mám zájem hrát: Hlavně BF: BC,ale jinak všechny viz. nahoře dem hrát,takže kdo chce,přidejte si mě a poďte:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Silas Odesláno Srpen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2009 co takhle GTA IV nějakej Free Mód, nebo Skate II, Bad Company zatim nemám, ale v nejbližší době budu mít :) tak pak můžem dát i to ... pak ještě můžem RE5 .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oboda7 Odesláno Srpen 20, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2009 co takhle GTA IV nějakej Free Mód, nebo Skate II, Bad Company zatim nemám, ale v nejbližší době budu mít :) tak pak můžem dát i to ... pak ještě můžem RE5 ..mno jasně:) pokd ale jen my dva tak bych dal to RE5, to je fakt dobrý,třeba aspoň na veterána,aby byla sranda:D Skate taky a GTA samo....počkáme ještě:thumbup:edit: ale nečekej ode mě žádný zázraky,fakt nejsem dobrej,ani v jednom:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Srpen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2009 Dím klidně Skate 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oboda7 Odesláno Srpen 20, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2009 Dím klidně Skate 2 přidej si mě:) kdy budeš moct(čas)a máš HS? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk8ers Odesláno Srpen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2009 Já bych dal sváma....mám všechny hry co jsi tu psal..... GamerTag: SK8ERS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p.a.c.o Odesláno Srpen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2009 hlasim se taky, GTA 4 bych dal moc rad, Battlefield taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Srpen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2009 Už jsem si tě přidal HS mám a RE5 mužu dát taky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oboda7 Odesláno Srpen 20, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2009 hlasim se taky, GTA 4 bych dal moc rad, Battlefield takymáš teď čas na chvíli dát BFko?:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.