mifo752 Odesláno Srpen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2009 z torrentov som si stiahol zopár hier na psp ale nie sú vo formáte ISO ale v hociakých súboroch: pôjdu mi také hry keď to nahrám do psp? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Srpen 20, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2009 A co máš v té složce ? :D Nestahuj přes torrent, stahuj přes Rs.com, CZs.com..... je toho mraky :P Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mifo752 Odesláno Srpen 20, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2009 klik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Srpen 20, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2009 ^^ Nechceš to upnout třeba na tinypic.com nebo imgupload.cz ? Tenhle odkaz mi nejde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Srpen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2009 z torrentov som si stiahol zopár hier na psp ale nie sú vo formáte ISO ale v hociakých súboroch: pôjdu mi také hry keď to nahrám do psp? Vytvor v umdgen nove iso a vloz tam ty soubory a save. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pigi96 Odesláno Srpen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2009 proc v UMDGen? snadnejsi je to treba pres nero. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tedysek Odesláno Srpen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2009 jo no proste musis vytvorit iso nebo ti to v psp nepujde...a jak psali nahore pres torrenty nestahuji tady na foru je mraky her... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fílek Odesláno Srpen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2009 Mohl to stáhnout v ISO ale jak viděl ikonku WinRSR tak to rozbalil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Srpen 21, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2009 ^^ Přesně tak..... podívej před tim než si to otevřel, co to má za kocovku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Srpen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2009 Tohle je tutovka. Jak pise Fílek. Lidi maji skyty znamy koncovky (jak to defaultne windows dela) a proste videj ikonku WinRAR, tak je ani nenapadne, ze by to mohlo bejt ISO.. :roll: Priste nerozbaluj ISO soubory. Ted by melo stacit ho zpatky zabalit (tusim, ze do ZIPu na nejmensi kompresi a zmenit koncovku na .iso a mohlo by to chodit). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mifo752 Odesláno Srpen 21, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2009 vďaka ľudia skúsim to znova zabaliť a ak nie tak to skúsim cez nero Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
mifo752
z torrentov som si stiahol zopár hier na psp ale nie sú vo formáte ISO ale v hociakých súboroch:
pôjdu mi také hry keď to nahrám do psp?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts