werty Odesláno Srpen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2009 FLOWERSTICK Je tu někdo kdo si hraje s těmito "hůlkamy" ? Napište co umíte za triky.. Já umím jen kyvadlo a pár triků k němu a pak vlastně takové točení někdy nahraju video. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyrus-C2 Odesláno Srpen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2009 asi před rokem jsem se tomu věnoval hodně a myslim, že jsem s tím uměl i na docela dobré urovni, ale potom sem s tim přestal a težko říct jestli bych to pořád uměl....možná to znovu vyzkouším....xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
werty Odesláno Srpen 21, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2009 Jo jo, jen to znovu skus :-D a nemůžeš mi poradit jak přehodit flowerstick přes záda ? Vždy roztočim na jednej hůlce a pak to hodim za sebe ale vůbec nevím jak to chytit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x-t-rAy Odesláno Srpen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2009 Já jsem taky asi před rokem pařila s flowerstickem docela často.Není to moc těžké...S tím trikem přes záda-tady je nějaký tutoriál Já to sice dělala z helicopter,ale tohle taky vypadá dobře :thumbup: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.