werty Odesláno Srpen 20, 2009 Nahlásit Odesláno Srpen 20, 2009 FLOWERSTICK Je tu někdo kdo si hraje s těmito "hůlkamy" ? Napište co umíte za triky.. Já umím jen kyvadlo a pár triků k němu a pak vlastně takové točení někdy nahraju video. Citovat
Cyrus-C2 Odesláno Srpen 20, 2009 Nahlásit Odesláno Srpen 20, 2009 asi před rokem jsem se tomu věnoval hodně a myslim, že jsem s tím uměl i na docela dobré urovni, ale potom sem s tim přestal a težko říct jestli bych to pořád uměl....možná to znovu vyzkouším....xD Citovat
werty Odesláno Srpen 21, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Srpen 21, 2009 Jo jo, jen to znovu skus :-D a nemůžeš mi poradit jak přehodit flowerstick přes záda ? Vždy roztočim na jednej hůlce a pak to hodim za sebe ale vůbec nevím jak to chytit. Citovat
x-t-rAy Odesláno Srpen 21, 2009 Nahlásit Odesláno Srpen 21, 2009 Já jsem taky asi před rokem pařila s flowerstickem docela často.Není to moc těžké...S tím trikem přes záda-tady je nějaký tutoriál Já to sice dělala z helicopter,ale tohle taky vypadá dobře :thumbup: Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.