Doncr Odesláno Srpen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2009 zdar hledam někoho kdo mi flashnul psp fat když bych mu to poslal poštou jelikož nejbližší flasher je skoro 80km daleko takže mi prosim někoho poradte aby se mi to psp taky vrátilo.dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pozitro Odesláno Srpen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2009 Jsi tu uděleje sám, pomocí chickhenu (PSP rozbít nemůžeš a budeš to mít hned). Max 20 min. Návod najdeš v tutoriálech. http://console-forum.net/showthread.php?t=55429 jedinou podmínkou je FW 5.03 pokud nemáš tak jedině pandoru:( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tedysek Odesláno Srpen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2009 napsal jsem ti pm nebo to udelej jak ti tu radi ten nademnou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Doncr
zdar hledam někoho kdo mi flashnul psp fat když bych mu to poslal poštou jelikož nejbližší flasher je skoro 80km daleko takže mi prosim někoho poradte aby se mi to psp taky vrátilo.dik
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts