rada Odesláno Srpen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2009 gps už jsem zprovoznil ale kdykoliv ji v mapthis! zapnu tak se stane to že mapa zmízí např. a místo mapy je zde jen to co vidíte. pls poraďte mi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tedysek Odesláno Srpen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2009 nevim to jiste ale neni ta mapy co ji tam davas nejak poskozena??a nebo kdyz ji tam das nejde to nejak ulozit nebo tak neco??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jozev Odesláno Srpen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2009 Jakou verzi GMDL mas? A co mas za psp ze jsi to rozchodil mi to stale nejde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rada Odesláno Srpen 24, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2009 nevim to jiste ale neni ta mapy co ji tam davas nejak poskozena??a nebo kdyz ji tam das nejde to nejak ulozit nebo tak neco??? nvm gmdl napsalo že mapa byla úspěšna stažena takže by neměla být poškozena myslíš si že to mám stáhnout tu mapu ve věětším zvětšení? nebo to tím není? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jozev Odesláno Srpen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2009 Tim to asi nebude protoze kdyby byla poskozena mapa nic se ti neobevi. Stahni nejnovejsi GMDL a zkus to znovu popripade ti zkusim poslat nejakou mapu ja jestli budes chtit a zkusis. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
rada
gps už jsem zprovoznil ale kdykoliv ji v mapthis! zapnu tak se stane to že mapa zmízí např. a místo mapy je zde jen to co vidíte. pls poraďte mi
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts