sasán Odesláno Srpen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2009 Zdar takže mam následující problém: Sem na návštěvě a maj tu takový divný net připojení. Když jejich etherneťák píchnu k sobě tak mě poskytovatel nepustí na žádný stránky. A potřebuji vědět : Jak zjistim svoji Mac adresu a pak Jak skryju mac a ip adresu za pomoc dam THX Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Srpen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2009 Co to je za hovadinu? :D Jak skrejt? xDD Spis to maji blokovane/omezene pouze na jednu mac a jednu IP. Do PC si natukej IP, jako maji na PC nastavenou oni a Mac si tam hod stejnou co oni, pres nejaky mac spoof program. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sasán Odesláno Srpen 21, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2009 Sry ja se v tom moc nevyznam ale dik ze si se ozval xD vis o nakym programu ? aaaaa ještě nešlo by udělat aby ty pc byly připojeny obě ? kdyz u obou nastavim stejnou ip tak mi to zacne hazet chybu :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Srpen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2009 Stejnou IP samozrejme mit nemuzes, to by byla kolize na siti. Slo by to jedine pres router, ktery umi spoofovat mac nebo pres vlastni server s dvema sitovkama + router. Server by jel v bridge modu, na sitovce na strane poskytovatele by byla Mac a IP, co vyzaduje poskytovatel a na druhe strane by sis to uz poustel do sve interni site, kde by jsi mohl mit libovolne vlastni IP a mac.. Program primo zadnej nedoporucuju, protoze zadnej nijak pravidelne nepouzivam. Ale kdybych hledal ja, tak bych udelal to, co jsem psal http://www.google.cz/search?client=opera&rls=en&q=mac+spoof&sourceid=opera&ie=utf-8&oe=utf-8 .. pokud je nejaky trial, tak bych si nasel crack/serial na astalavista.box.sk treba nebo bych neco nasel primo treba na WFku.,.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ingnition Odesláno Srpen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2009 aby jsi mohl mít zapojené dva PC tak musíš mít router. Pokud ho nemáš tak více jak dva nelze. Vždy musí být zapojené jen jedno PC a jak už tady někdo říkal, IP a vše ostatní se musí vždy napsat ručně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sasán Odesláno Srpen 21, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2009 Ok diky vsem kdo pomohli Mužete Lock :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
sasán
Zdar takže mam následující problém:
Sem na návštěvě a maj tu takový divný net připojení. Když jejich etherneťák píchnu k sobě tak mě poskytovatel nepustí na žádný stránky.
A potřebuji vědět : Jak zjistim svoji Mac adresu a pak Jak skryju mac a ip adresu za pomoc dam THX
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts