Frozt Odesláno Srpen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2009 V obchodě jsem si koupil kabel na televizi, ale nějak mi nejde je tam napsáno AV a HD dal jsem to na AV a je tam pět těch přípojed 2 audia a zbytek nevíte jaká je na video a kam patří??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ingnition Odesláno Srpen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2009 video má většinou žlutou barvu. Pro klasickou kvalitu stačí tedy zapojit žlutej (video), červenej (audio) a bílej (audio). Pro HD je zelenej, modrej, červenej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Frozt Odesláno Srpen 21, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2009 video má většinou žlutou barvu. Pro klasickou kvalitu stačí tedy zapojit žlutej (video), červenej (audio) a bílej (audio). Pro HD je zelenej, modrej, červenej. JJ dík al nemám to na celou obrazovku dá se to taky nastavit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Shadow Logan Odesláno Srpen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2009 pak by se ta grafika ješte zhoršila.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dark_user Odesláno Srpen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2009 no jestli ti nevadi zhorseni grafiky tak vetsina novych TV podporuje zoom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Frozt
V obchodě jsem si koupil kabel na televizi, ale nějak mi nejde je tam napsáno AV a HD dal jsem to na AV a je tam pět těch přípojed 2 audia a zbytek nevíte jaká je na video a kam patří???
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts