Frozt Odesláno Srpen 21, 2009 Nahlásit Odesláno Srpen 21, 2009 V obchodě jsem si koupil kabel na televizi, ale nějak mi nejde je tam napsáno AV a HD dal jsem to na AV a je tam pět těch přípojed 2 audia a zbytek nevíte jaká je na video a kam patří???
0 Ingnition Odesláno Srpen 21, 2009 Nahlásit Odesláno Srpen 21, 2009 video má většinou žlutou barvu. Pro klasickou kvalitu stačí tedy zapojit žlutej (video), červenej (audio) a bílej (audio). Pro HD je zelenej, modrej, červenej.
0 Frozt Odesláno Srpen 21, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Srpen 21, 2009 video má většinou žlutou barvu. Pro klasickou kvalitu stačí tedy zapojit žlutej (video), červenej (audio) a bílej (audio). Pro HD je zelenej, modrej, červenej. JJ dík al nemám to na celou obrazovku dá se to taky nastavit?
0 Shadow Logan Odesláno Srpen 21, 2009 Nahlásit Odesláno Srpen 21, 2009 pak by se ta grafika ješte zhoršila....
0 Dark_user Odesláno Srpen 21, 2009 Nahlásit Odesláno Srpen 21, 2009 no jestli ti nevadi zhorseni grafiky tak vetsina novych TV podporuje zoom
Otázka
Frozt
V obchodě jsem si koupil kabel na televizi, ale nějak mi nejde je tam napsáno AV a HD dal jsem to na AV a je tam pět těch přípojed 2 audia a zbytek nevíte jaká je na video a kam patří???
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts