Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Problem s videi a mp3 v psp

miri97

Otázka

Ahoj vsem,mam problem s videi a mp3.

VIDEA:kdyz kopiruji video nebo film,na memory stick,tak mi to napise chybu

Toto: video nelze zkopirovat,zadany soubor nelze nalezt.Zkontrolujte zadani nazvu souboru a cesty, a to tam davam filmy ci videa v mp4.A pak mi Psp se odpoji od Pc

Mp3:to mi pise to same<video nelze zkopirovat,zadany soubor nelze nalezt.Zkontrolujte zadani nazvu souboru a cesty>,ale nejake mp3 mi jsou normale skopirovat do psp,vubec nevim cim to je,tak mi prosim nekdo poradte,budu vam vdecny.Dekuji predem

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

9 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Ahoj vsem,mam problem s videi a mp3.

VIDEA:kdyz kopiruji video nebo film,na memory stick,tak mi to napise chybu

Toto: video nelze zkopirovat,zadany soubor nelze nalezt.Zkontrolujte zadani nazvu souboru a cesty, a to tam davam filmy ci videa v mp4.A pak mi Psp se odpoji od Pc

Mp3:to mi pise to same<video nelze zkopirovat,zadany soubor nelze nalezt.Zkontrolujte zadani nazvu souboru a cesty>,ale nejake mp3 mi jsou normale skopirovat do psp,vubec nevim cim to je,tak mi prosim nekdo poradte,budu vam vdecny.Dekuji predem

pouzij pro prevod videi program PSPVC-a take diky tohoto programu muzes prevest videa z pc do psp

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu