Jozev Odesláno Srpen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2009 Ahoj zajimalo by me jestli na Fatku rozjedu Skype a ICQ? Vim ze Slimko ma skype uz dane v psp ale fatko tam nic takoveho nema je to mozne dohrat? Diky vsem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 fallencz1468623757 Odesláno Srpen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2009 cau lidi jak asi kazdej vi moc se tu neviznam :cry::? takze prosim schanim dalsi hru nfs carbon nevim jestly to je ale jesly jo pls poslete me odkaz dik moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 fallencz1468623757 Odesláno Srpen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2009 srry to sem nemelo bejt :wohow: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NexusWright Odesláno Srpen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2009 Skype na FATu nejde, nebot na to nema dostatecnou ramku... ICQ jde, ale s tim ti neporadim :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jozev Odesláno Srpen 21, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2009 Ok ja to zkusim jen mi jde o to jestli to jede a tak a jeste mel byt nejaky MSN messenger ne? Ale ted neim jestli to jeste funguje nebo uz ne nekde jsem cetl ze to uz nejde nebo co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dark_user Odesláno Srpen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2009 na ICQ se prihlas prez m.ebuddy.com :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mattts90 Odesláno Srpen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2009 Na Fatku Skype v žádném případě, protože soudruzi ze Sony mají nutkání svá PSPečka vylepšovat a vydávat neustále nové modely s lepšími parametry - například větší ram ve slimku, což je důvod, proč ten skype je pro slim a ne na fat. Nakonec jsem slyšel, že službě Skype stejně hrozí konec... A ICQ, doporučuju Afkim, ten je dokonce vhodnější na Fatko si myslím. Tady najdeš velice pěkný návod jak na ten Afkim http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/view.php?cisloclanku=2006030012 Kdybys mi hodil thanks, vůbec bych se nezlobil :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jozev Odesláno Srpen 21, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2009 No a jak je to s tim msn messenger nekdo vite? A jeste ted mam moznost koupit slimko ale premyslim jestli to ma cenu fatko se pry lepe drzi a me prijde i hezci. Ale zase slimko ma tu vetsi pamet a ten skype funguje to jako na compu? muzu volat? je to dobry nebo se to seka atd? A tudiz je to k nicemu??? No a ted jeste ten IR port co ma fat docela dobry na televizi ne? s tim bych se nerad loucil :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mattts90 Odesláno Srpen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2009 Ten IR port jsem ještě ani jednou nevyužil, a to mám PSP Fat už dva a půl roku. Řekl bych, že na homebrew je lepší Fatko, protože na něm jede bez problému kernel 1.50, no nevím jestli hraješ neoficiální hry, nebo jestli používáš neoficiální programy na PSP. Ten Skype funguje normálně na Slimku tak, jak si zvyklý na PC, ale musíš si k němu sehnat mikrofon, Slim v sobě mikrofon nemá a ve vybavení myslím není. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jozev Odesláno Srpen 21, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2009 Jo ted jsi uhodil na to co me jeste zajima jak je to s tim 1,5 u slimka? nektere hombrewe to vyzaduje a normalne to nejde zpustit jak je to potom u slimu? Protoze to 1,5 jde jen naistalovat na fatko co jsem slysel. No a jinak skype zatim jsem nepouzival ale kdybych o mel hm... Potom dam i ten Thamks Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mattts90 Odesláno Srpen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2009 Ne, nejsem si 100% jistý, ale 1.5 kernel jde nainstalovat pouze na Fatko. Takže na Slim ne. Hodně homebrew aplikací a her jej vyžadují. Slimko má obrovskou výhodu v tom Skypu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jozev Odesláno Srpen 21, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2009 A tudiz to na slimku nerozjedes? Jestli ne tak v tom pripade na skype kaslu a necham si fatko. Protoze nejake ty programy pouzivam a kdybych to potom na slimu mit nemol tak by me to vadilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jozev Odesláno Srpen 21, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2009 Treba chapu to dobre ze tento program na slimku sice rozjedu ale musim si stahnout tu verzi pro 3,xx a tim padem mi tam nepujde ten modul JO??? A na fatku vpoho s tim 1,5 i s modulem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mattts90 Odesláno Srpen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2009 Je taky hodně homebrew her a aplikací, které nepotřebují jádro 1.5 a tudíž je bez problému rozjedeš i na Slimku. Ale ty aplikace, které potřebují kernel 1.5, tyto aplikace na slimku nerozjedeš. Vím, že Dark Alex se pokoušel rozjet to jádro na Slimku, ale nevím k jakým přesně výsledkům dospěl, myslím, že moc ale neuspěl, nevím. Mám Fatko, takže jsem se o to nikdy moc nezajímal. Podle toho jak čtu diskuzní fóra, soudím, že na homebrew je lepší fatko, ale holt zase nemá skype :psp: to máš těžko... Navíc u některých Slimek je horší downgrade kvůli základním deskám, ale i na tohle jsou nové a nové fígle... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Srpen 21, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2009 Ale ty aplikace, které potřebují kernel 1.5, tyto aplikace na slimku nerozjedeš. Ježiši :roll: Homebrew, které vyžadují 1.5 jdou na Slimku spustit pod eLoaderem nebo tuším to šlo pod Timemachine... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mattts90 Odesláno Srpen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2009 Ježiši :roll: Homebrew, které vyžadují 1.5 jdou na Slimku spustit pod eLoaderem nebo tuším to šlo pod Timemachine... Například takový Afkim na Slimku neběží moc dobře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Srpen 21, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2009 Záleží jaká verze Afkimu a pokud se podíváš na podporované Homebrew pod eLoaderem http://console-forum.net/showthread.php?t=12329&highlight=eLoader je toho dost. Nebo jak jsem napsal, šlo na Slimu přepnout na 1.5 jádro pomocí Timemachine. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rygi Odesláno Srpen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2009 Ten IR port jsem ještě ani jednou nevyužil, a to mám PSP Fat už dva a půl roku. Řekl bych, že na homebrew je lepší Fatko, protože na něm jede bez problému kernel 1.50, no nevím jestli hraješ neoficiální hry, nebo jestli používáš neoficiální programy na PSP. Ten Skype funguje normálně na Slimku tak, jak si zvyklý na PC, ale musíš si k němu sehnat mikrofon, Slim v sobě mikrofon nemá a ve vybavení myslím není. hele teď sem byl v italii a tam sem koupil za 14.99 euro sluchatka z ovladanim a mikrakem a funguje to uplne bezzva ted to vic vyuzivam jak pc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mattts90 Odesláno Srpen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2009 hele teď sem byl v italii a tam sem koupil za 14.99 euro sluchatka z ovladanim a mikrakem a funguje to uplne bezzva ted to vic vyuzivam jak pc Nevíš, jestli se dá u toho Skypu používat i Go!Cam? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 deimos121 Odesláno Prosinec 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2009 Na webu je chlápek,který nainstaloval emulátor javy,potom nahrál Skype na mobil,a vesele Skypuje:-))Sám jsem to nezkoušel nemám moc zkušeností. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 deimos121 Odesláno Prosinec 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2009 Odkaz-http://translate.google.cz/translate?hl=cs&sl=en&u=http://forums.qj.net/psp-homebrew-hacks-discussion/149983-psp-fat-skype-non-furikup.html&ei=ycUzS_zqEKaamAPlqPjFBA&sa=X&oi=translate&ct=result&resnum=7&ved=0CDcQ7gEwBg&prev=/search%3Fq%3DSkype%2Bna%2BPSp%2Bfat%26hl%3Dcs%26client%3Dfirefox-a%26rls%3Dorg.mozilla:cs:official%26hs%3DFXZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Jozev
Ahoj zajimalo by me jestli na Fatku rozjedu Skype a ICQ?
Vim ze Slimko ma skype uz dane v psp ale fatko tam nic takoveho nema je to mozne dohrat?
Diky vsem
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
20 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts