fReDyY Odesláno Srpen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2009 Emule od slova mule anglicky donkey (osel) xD Je jeden z nejspolehlivějších peer to peer klientů na světě a já vám ted ve stručném návodu předvedu jak tento program funguje a co umí .. Tu je link na jeho down. http://prdownloads.sourceforge.net/emule/eMule0.49c-Installer.exe Začneme instalací tu snad pochopí každý na tu návod psát nebudu .. Hned po instalaci zapneme eMule (Našel jsem verzi v Cz takže bez obav všechny hlášení rozeznáte.) V levo na hoře je napsáno připojit zmáčkneme připojit a najedeme na servery o tri kosticky do prava xD počkáme než se to připojí status připojování bude v pravo dole. Pak dáme možnosti a klikneme na připojení tam si nastavíte jak chcete aby eMule využíval připojení k internetu . Statistika je Průmery z rychlostí stahování doby stahování rychlosti uploadu atd.. Stahování Najedeme nahoře na čtvereček hledání. V hledání si napíšeme do bílého řádku Co hledáme a vedle toho navolíme co je to za typ hudba film hra atd.. Např linkin park a potvrdíme stiskem start a čekáme. Na dotaz linkin park v typu music nám vyjede 152 souborů A vedle velikost Stav souboru atd.. Rychlost stahování závisí na tom kolik lidí seeduje.. A kolik zbývá do konce sztahování v průmerné rychlosti.. Stáhnuté soubory najdete v emule →Downloads. This is ENd xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Srpen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2009 eMule je mimochodem hodne stary soft :) Pouzival jsem ho uz pred vice nez 4 lety. Kdy jeste melo smysl DC++ :D Asi znamka toho, ze je to dobry programek :) Program doporucuju :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Srpen 21, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2009 Taky sem na něm několik let stahoval... výborný to program. Mimochodem, je to eMule a né Emule xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fReDyY Odesláno Srpen 22, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2009 Vsak si skuste napsat takovy topic na psp :-] pak jsem ho upravil na pc ale telo je psano na psp a eMule se aktualizuje asi jednou za 3 tydny.plus minus. takze porad nove moznosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fReDyY Odesláno Srpen 23, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2009 Vymente svuj uTorrent za dokonaly soft eMule Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.