filipsemo Odesláno Srpen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2009 Zdar, mam dotaz: koupil sem si HDD na xbox a chci se zeptat- dá se ten harddisk nejak pripojit k pc, abych si do neho mohl stahnout pisnicky? At hledam jak chci- odpoved na tuhle otazku jsem tady na foru nenasel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Srpen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2009 ano dá stačí ho rozdělat a připojit jako normální S-ata hdd(je potřeba datový sata a napájecí sata ... a program xploder 360 nebo xport 360(ten funguje i s 60gb hdd) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sim3to Odesláno Srpen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2009 Rozdelavat myslim ani nemusis. Je nekolik "udelatek" treba na DX se kteryma se do HDD dostanes normalne prez USB. Nemam to ani vyzkouseny ani ohlas. Okrat jsem to tam videl ze to prodavaji :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Srpen 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2009 Rozdelavat myslim ani nemusis.Je nekolik "udelatek" treba na DX se kteryma se do HDD dostanes normalne prez USB. Nemam to ani vyzkouseny ani ohlas. Okrat jsem to tam videl ze to prodavaji :D jojo to jsme zapoměl napsat myslim že se to dá koupit i na playcentrum.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
filipsemo
Zdar, mam dotaz: koupil sem si HDD na xbox a chci se zeptat- dá se ten harddisk nejak pripojit k pc, abych si do neho mohl stahnout pisnicky? At hledam jak chci- odpoved na tuhle otazku jsem tady na foru nenasel...
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.