Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Jak hrát multiplayer??

shark.sea

Otázka

Nemohl by mi prosím někdo poradit?? uspěšně jsem se připojil k Xbox live a jak vložím origo hru Gears of War 2 do xboxu a chci hrát multiplayer tak nemůžu najít žádné hráče ani se nemůžu nikde připojit. Píše to že je vše prázdné!! Nikdo nikde! To si musím ještě nějak vyhledat servery kde se hraje?? Nebo mě nechce pustit brána Firewal?? prosím help!!!! Díky moc za každou radu.:cry::cry:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

6 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

a mas to dobre nastaveny ?:) mas tam .. ted nevim jak to presne je proste vybiras tam Mod jakej se bude hrat (pokud v CZ tak napriklad Spolubojovnik , Okupace, Horda a EN Wingman , Annex , Horde ) a nad tim musis zvolit Public - Xbox live , Verejna - Xbox live jinak ti to spoluhrace nenajde:)

Odkaz ke komentáři

• 0

hlavně musíš mít při zakládání LIVE: NAT OPEN, pokud máš NAT MODERATE tak ti to nic nenajde (krom přátel který hrajou nebo hráče ze stejného regionu kde jsi se registroval). Podmínkou tedy je NAT OPEN. Pokud jsi to měl tak netuším...

Odkaz ke komentáři

• 0

Dneska se mi podařilo připojit k Hordě kde hráli 4 hráči a to je vše co to našlo tak nevím že by nikde nikdo jiný nehrál?? A při tom zakládání už nevím jestli jsem dával Open?? Dá se to ještě teď dodatečně někde změnit pls??? díky. :bash::bash::ziped:

Odkaz ke komentáři

• 0

to nedáváš ty ale to se dělá automaticky, mě přijde xbox ze servisu ve středu takže já to říkám z hlavy každopdáně někde nastavení v live tak tam se můžeš podívat zda tam mas NAT OPEN nebo NAT MODERATE. Je to tam, kde po zadání IP atd. ti to začně kontrolovat IP atd... prostě připojení k live. Myslim že když vyndáš ethernet kabel na zapnutém xku a zase ho tam zastrčíš tak to ti tam naběhne ale ted si to fakt nepamatuju když ho nemám...

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu