Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Jak hrát multiplayer??

Otázka

Odesláno

Nemohl by mi prosím někdo poradit?? uspěšně jsem se připojil k Xbox live a jak vložím origo hru Gears of War 2 do xboxu a chci hrát multiplayer tak nemůžu najít žádné hráče ani se nemůžu nikde připojit. Píše to že je vše prázdné!! Nikdo nikde! To si musím ještě nějak vyhledat servery kde se hraje?? Nebo mě nechce pustit brána Firewal?? prosím help!!!! Díky moc za každou radu.:cry::cry:

6 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Odesláno

to nedáváš ty ale to se dělá automaticky, mě přijde xbox ze servisu ve středu takže já to říkám z hlavy každopdáně někde nastavení v live tak tam se můžeš podívat zda tam mas NAT OPEN nebo NAT MODERATE. Je to tam, kde po zadání IP atd. ti to začně kontrolovat IP atd... prostě připojení k live. Myslim že když vyndáš ethernet kabel na zapnutém xku a zase ho tam zastrčíš tak to ti tam naběhne ale ted si to fakt nepamatuju když ho nemám...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu