johny911 Odesláno Srpen 22, 2009 Nahlásit Odesláno Srpen 22, 2009 zdravim mam dotaz k UFC 2009 mam to kratce asi 4 dny a nevim jestli se tam da delat i neco jineho nez jen carer a exebice nebo jak se to pise Citovat
0 jakubgaluszka Odesláno Srpen 22, 2009 Nahlásit Odesláno Srpen 22, 2009 muzes hratonline... nevim co od toho jeste chces :roll::cheesygrin: a tohle patri do her Citovat
0 johny911 Odesláno Srpen 22, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Srpen 22, 2009 no ja treba si myslel ze by tam mohlo byt treba jak u svr 2009 ja mas na ty ukoli jak tam jedes za udertaker a rey mysteria z batisou a jeste nacci tam jsou a treba tam mas za ukol ho svalit do rakve nebo tak ze by tam jeste neco u toho UFC bylo treba v SvR 2008 se dal jeste vyrobyt pas......... podle me tohle patri sem do otazek a odpovedi protoze to je otazka Citovat
0 pigi96 Odesláno Srpen 22, 2009 Nahlásit Odesláno Srpen 22, 2009 no ja treba si myslel ze by tam mohlo byt treba jak u svr 2009 ja mas na ty ukoli jak tam jedes za udertaker a rey mysteria z batisou a jeste nacci tam jsou a treba tam mas za ukol ho svalit do rakve nebo tak ze by tam jeste neco u toho UFC bylo treba v SvR 2008 se dal jeste vyrobyt pas......... podle me tohle patri sem do otazek a odpovedi protoze to je otazka s tema postavama se mi zda ze tam nic neni :D ale k te krvi jak by sis to predstavoval kdyz asi po 10 ranach na oblicej krvacis :blink: Citovat
0 johny911 Odesláno Srpen 22, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Srpen 22, 2009 pigi ted nevim co mas namasli tou krvi leda tak co je v mem prispevku co by to pripomynalo tak je rakev :-D Citovat
0 pigi96 Odesláno Srpen 22, 2009 Nahlásit Odesláno Srpen 22, 2009 pigi ted nevim co mas namasli tou krvi leda tak co je v mem prispevku co by to pripomynalo tak je rakev :-D jsi rikal ze tam jasou zapasy kde musis soupere dobyt do kreve tak jsem ti to napsal ze v ufc je krev driv ;) ale zda se mi ze v UFC je neco jako OLD school ne? EDIT: tak jse to jmenuje Classic Fight mas tam zapasy a ukoly k tomu kdyz tam najedes je to na levo v rohu napsany ;) ted jsem na to koukal Citovat
0 jakubgaluszka Odesláno Srpen 22, 2009 Nahlásit Odesláno Srpen 22, 2009 Hlavně Ufc je reálný a wrestling je hranej... proto je ve wrestlingu FIRST BLOOD MATCH (čili kdo první krvácí prohrál) johny911-máš tam ještě classic fight což máš legendární zápasy a ty můžeš ''změnit historii'' prostě zbiješ toho druhýho :D a příště by sis mohl něco zjistit o té hře než ji koupiš takhle na slepo Citovat
0 bartys Odesláno Srpen 23, 2009 Nahlásit Odesláno Srpen 23, 2009 Hlavně Ufc je reálný a wrestling je hranej... proto je ve wrestlingu FIRST BLOOD MATCH (čili kdo první krvácí prohrál) johny911-máš tam ještě classic fight což máš legendární zápasy a ty můžeš ''změnit historii'' prostě zbiješ toho druhýho :D a příště by sis mohl něco zjistit o té hře než ji koupiš takhle na slepo ke classic fightum , tam nemenis historii ba naopak delas flashbacky :) musis zapas vyhrat za stejnyho hrace , stejnym zpusobem a ve stejnem kole jako se to stalo v realu :) popis mas vzdy napsanej vlevo kdyz vybiras classic fight :) za kazdy splneny podle toho jak se to stalo se ti otevre sestrich z toho zapasu doopravdy a kdyz splnis vsechny dostanes i nejaky GP myslim ze 25G Citovat
0 David50G Odesláno Srpen 23, 2009 Nahlásit Odesláno Srpen 23, 2009 jo když tam je arm bar tak to je submission ruky Citovat
0 johny911 Odesláno Srpen 23, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Srpen 23, 2009 Hlavně Ufc je reálný a wrestling je hranej... proto je ve wrestlingu FIRST BLOOD MATCH (čili kdo první krvácí prohrál) johny911-máš tam ještě classic fight což máš legendární zápasy a ty můžeš ''změnit historii'' prostě zbiješ toho druhýho :D a příště by sis mohl něco zjistit o té hře než ji koupiš takhle na slepo a kdo rikal ze jsem si o te hre nic neprecet a ze jsem ji kupoval naslepo ja jsem si o ni precetl hodne... Citovat
0 bartys Odesláno Srpen 23, 2009 Nahlásit Odesláno Srpen 23, 2009 jo když tam je arm bar tak to je submission ruky jj presne tak :) Citovat
0 jakubgaluszka Odesláno Srpen 23, 2009 Nahlásit Odesláno Srpen 23, 2009 a kdo rikal ze jsem si o te hre nic neprecet a ze jsem ji kupoval naslepo ja jsem si o ni precetl hodne... tak proc zakladas tenhle topic kdyby sis o tom cet tak to vis v recenzich se pise o hernich modech Citovat
0 johny911 Odesláno Srpen 23, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Srpen 23, 2009 rposim o ty co se nedrzi tematu a chteji proste nejak pomluvit nebo tak tak at sem nepis zvlast jeden clovek co se nedrzi tematu Citovat
0 Moderators romeno Odesláno Srpen 23, 2009 Moderators Nahlásit Odesláno Srpen 23, 2009 na co dalsi topik ? http://console-forum.net/showthread.php?t=64674 Citovat
Otázka
johny911
zdravim mam dotaz k UFC 2009 mam to kratce asi 4 dny a nevim jestli se tam da delat i neco jineho nez jen carer a exebice nebo jak se to pise
13 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.