johny911 Odesláno Srpen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2009 zdravim mam dotaz k UFC 2009 mam to kratce asi 4 dny a nevim jestli se tam da delat i neco jineho nez jen carer a exebice nebo jak se to pise Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Srpen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2009 muzes hratonline... nevim co od toho jeste chces :roll::cheesygrin: a tohle patri do her Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 johny911 Odesláno Srpen 22, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2009 no ja treba si myslel ze by tam mohlo byt treba jak u svr 2009 ja mas na ty ukoli jak tam jedes za udertaker a rey mysteria z batisou a jeste nacci tam jsou a treba tam mas za ukol ho svalit do rakve nebo tak ze by tam jeste neco u toho UFC bylo treba v SvR 2008 se dal jeste vyrobyt pas......... podle me tohle patri sem do otazek a odpovedi protoze to je otazka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pigi96 Odesláno Srpen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2009 no ja treba si myslel ze by tam mohlo byt treba jak u svr 2009 ja mas na ty ukoli jak tam jedes za udertaker a rey mysteria z batisou a jeste nacci tam jsou a treba tam mas za ukol ho svalit do rakve nebo tak ze by tam jeste neco u toho UFC bylo treba v SvR 2008 se dal jeste vyrobyt pas......... podle me tohle patri sem do otazek a odpovedi protoze to je otazka s tema postavama se mi zda ze tam nic neni :D ale k te krvi jak by sis to predstavoval kdyz asi po 10 ranach na oblicej krvacis :blink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 johny911 Odesláno Srpen 22, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2009 pigi ted nevim co mas namasli tou krvi leda tak co je v mem prispevku co by to pripomynalo tak je rakev :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pigi96 Odesláno Srpen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2009 pigi ted nevim co mas namasli tou krvi leda tak co je v mem prispevku co by to pripomynalo tak je rakev :-D jsi rikal ze tam jasou zapasy kde musis soupere dobyt do kreve tak jsem ti to napsal ze v ufc je krev driv ;) ale zda se mi ze v UFC je neco jako OLD school ne? EDIT: tak jse to jmenuje Classic Fight mas tam zapasy a ukoly k tomu kdyz tam najedes je to na levo v rohu napsany ;) ted jsem na to koukal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Srpen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2009 Hlavně Ufc je reálný a wrestling je hranej... proto je ve wrestlingu FIRST BLOOD MATCH (čili kdo první krvácí prohrál) johny911-máš tam ještě classic fight což máš legendární zápasy a ty můžeš ''změnit historii'' prostě zbiješ toho druhýho :D a příště by sis mohl něco zjistit o té hře než ji koupiš takhle na slepo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bartys Odesláno Srpen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2009 Hlavně Ufc je reálný a wrestling je hranej... proto je ve wrestlingu FIRST BLOOD MATCH (čili kdo první krvácí prohrál) johny911-máš tam ještě classic fight což máš legendární zápasy a ty můžeš ''změnit historii'' prostě zbiješ toho druhýho :D a příště by sis mohl něco zjistit o té hře než ji koupiš takhle na slepo ke classic fightum , tam nemenis historii ba naopak delas flashbacky :) musis zapas vyhrat za stejnyho hrace , stejnym zpusobem a ve stejnem kole jako se to stalo v realu :) popis mas vzdy napsanej vlevo kdyz vybiras classic fight :) za kazdy splneny podle toho jak se to stalo se ti otevre sestrich z toho zapasu doopravdy a kdyz splnis vsechny dostanes i nejaky GP myslim ze 25G Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 David50G Odesláno Srpen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2009 jo když tam je arm bar tak to je submission ruky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 johny911 Odesláno Srpen 23, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2009 Hlavně Ufc je reálný a wrestling je hranej... proto je ve wrestlingu FIRST BLOOD MATCH (čili kdo první krvácí prohrál) johny911-máš tam ještě classic fight což máš legendární zápasy a ty můžeš ''změnit historii'' prostě zbiješ toho druhýho :D a příště by sis mohl něco zjistit o té hře než ji koupiš takhle na slepo a kdo rikal ze jsem si o te hre nic neprecet a ze jsem ji kupoval naslepo ja jsem si o ni precetl hodne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bartys Odesláno Srpen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2009 jo když tam je arm bar tak to je submission ruky jj presne tak :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Srpen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2009 a kdo rikal ze jsem si o te hre nic neprecet a ze jsem ji kupoval naslepo ja jsem si o ni precetl hodne... tak proc zakladas tenhle topic kdyby sis o tom cet tak to vis v recenzich se pise o hernich modech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 johny911 Odesláno Srpen 23, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2009 rposim o ty co se nedrzi tematu a chteji proste nejak pomluvit nebo tak tak at sem nepis zvlast jeden clovek co se nedrzi tematu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Srpen 23, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2009 na co dalsi topik ? http://console-forum.net/showthread.php?t=64674 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
johny911
zdravim mam dotaz k UFC 2009 mam to kratce asi 4 dny a nevim jestli se tam da delat i neco jineho nez jen carer a exebice nebo jak se to pise
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
13 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.