Typan Cz Odesláno Srpen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2009 cus, mam velkej problem. mam herni ntb ASUS G1. slapal mi skvele az do vcerejska, kdy na me vykoukla obrazovka zotaveni systemu windows z chyb. jsou na vyber dve moznosti : spustit opraveni systemu (nebo neco na ten zpusob), nebo spustit system normalne. kdyz dam prvni moznost, spusti se mi tato obrazovka znova, kdyz dam druhou moznost, ntb se restartuje a pusti se ta obrazovka znova. Do BIOSu se mi dostat nejde, ani Windows nejdou nabootovat z disku. za kazdou pomoc budu vdecnej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Srpen 22, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2009 Z CD/DVD musej jít vždy nabootovat Winy a do Biosu se musíš dostat taktéž. Udělej reinstal. // a pak, že nejde se dostat do biosu nebo bootovat :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Srpen 22, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2009 i kdyz tam dam DVD s vistama tak se mi pusti zase ta podelana obrazovka, me se teda do biosu dostat nejde, jak bych se tam mel dostat podle tebe ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hojas86 Odesláno Srpen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2009 u tveho asusu mackat F1 nebo F2 pri zapnuti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Srpen 22, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2009 sem v biosu, dik hojasovi, poslu thx, ted se v tom budu chvili hrabat a za chvili o5 napisu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark_user Odesláno Srpen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2009 v biosu nastav first boot z CD... pote dej Save and exit a pote vloz DVD tech winu a dal to snad zvladnes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Srpen 22, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2009 dik vsem, uz tam hazim visty. problem vyresen, muzete lock to Zingl : problem byl v tom F2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Srpen 22, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2009 Ježiši, mám asus a pod F2 to je pořád, nevim co děláš. Stačilo jednoduše nabootovat když místo F2 zmačkneš ESC, tak ti to dá navýběr :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Srpen 22, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2009 njn ale ja mel predtim jeste dva compy a jeden ntb (nebyl asus) a tam to bylo pod DEL :roll: takze tady nema cenu se o tom hadat, poprosim znova adminy o lock. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.