rysinho8 Odesláno Srpen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2009 ahoj koupil sem a sestavil sem nove pc zapojim ho zapnu ho a ozvou se 3 dlouhe pipnuti a zajima me co to znamena?:??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pigi96 Odesláno Srpen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2009 ramky blbe dany.... me to delalo kdyz jsem tam dal grafyku takj jsem s nima pohl zkus je vytahnout a dat spatky ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rysinho8 Odesláno Srpen 22, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2009 ramky blbe dany.... me to delalo kdyz jsem tam dal grafyku takj jsem s nima pohl zkus je vytahnout a dat spatky ;) no byly to ramky zkusil sem je ruzne prohazet ale pocitac se mi rozbehne jenoom kdyz tam je jedno 2gb ram a druha musi byt venku a vubec nevfvim cim to je nebudu psat typ sou to dual a kdyz je prohodim a do pc dam tu druhou a tu prvni necham venku tak to tky nejde proste to de jenom s jednou ramkou!!nevite proc? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pigi96 Odesláno Srpen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2009 tak mas asi tu jedno spatnou kdyz ti to jde jen s tou jednou pokud mas doma jinou tak tam zkus dat jinou ramku z jinyho pc nebo zkus dat tu co ti PC s ni nejde do jinyho pc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ingnition Odesláno Srpen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2009 Tohle mi u notebooku dělalo taky. Když jsem do obou slotů dal 2 GB RAM. Tak jsem to vyřešil tím že hold si useknu 1 GB a mám osazenej jeden slot 2 GB a druhej slot 1 GB a funguje to... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Honza87 Odesláno Srpen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2009 Pokud mas comp treba z czc nebo jinyho znamyho obchodu, tak jim zavolej na technickou podporu nez budes pameti reklamovat. Mne v CZC napriklad rekli, ze muj board zakoupene pameti v dano kombinaci vubec nepodporuje a pritom o tom v manualu neni ani slovo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 th0ca Odesláno Srpen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2009 Pokud mas comp treba z czc nebo jinyho znamyho obchodu, tak jim zavolej na technickou podporu nez budes pameti reklamovat. Mne v CZC napriklad rekli, ze muj board zakoupene pameti v dano kombinaci vubec nepodporuje a pritom o tom v manualu neni ani slovo. myslim ze jediny pripad kdy ti deska nemuze podporovat pameti je ve chvili kdy koupis pameti ktery jsou ECC a deska umi pouze NO-ECC. Jinak sem nikdy nevidel, ze by deska nepodporovala pameti, rozhodne ne v dnesni dobe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Honza87 Odesláno Srpen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2009 myslim ze jediny pripad kdy ti deska nemuze podporovat pameti je ve chvili kdy koupis pameti ktery jsou ECC a deska umi pouze NO-ECC. Jinak sem nikdy nevidel, ze by deska nepodporovala pameti, rozhodne ne v dnesni dobe Napriklad do socketu AMD 754 nesmis dat 3 pametove moduly, pokud vsechny 3 nemaji shodnou velikost. To se bohuzel doctes az v manualu nebo vubec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rysinho8 Odesláno Srpen 26, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2009 Napriklad do socketu AMD 754 nesmis dat 3 pametove moduly, pokud vsechny 3 nemaji shodnou velikost. To se bohuzel doctes az v manualu nebo vubec. lock byly chybne pameti dosel sem vymenit a vse slape ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
rysinho8
ahoj koupil sem a sestavil sem nove pc zapojim ho zapnu ho a ozvou se 3 dlouhe pipnuti a zajima me co to znamena?:???
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.