Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

pls radu moc pls!!nejde pc

rysinho8

Otázka

8 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
ramky blbe dany.... me to delalo kdyz jsem tam dal grafyku takj jsem s nima pohl zkus je vytahnout a dat spatky ;)

no byly to ramky zkusil sem je ruzne prohazet ale pocitac se mi rozbehne jenoom kdyz tam je jedno 2gb ram a druha musi byt venku a vubec nevfvim cim to je nebudu psat typ sou to dual a kdyz je prohodim a do pc dam tu druhou a tu prvni necham venku tak to tky nejde proste to de jenom s jednou ramkou!!nevite proc?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0
Pokud mas comp treba z czc nebo jinyho znamyho obchodu, tak jim zavolej na technickou podporu nez budes pameti reklamovat. Mne v CZC napriklad rekli, ze muj board zakoupene pameti v dano kombinaci vubec nepodporuje a pritom o tom v manualu neni ani slovo.

myslim ze jediny pripad kdy ti deska nemuze podporovat pameti je ve chvili kdy koupis pameti ktery jsou ECC a deska umi pouze NO-ECC. Jinak sem nikdy nevidel, ze by deska nepodporovala pameti, rozhodne ne v dnesni dobe

Odkaz ke komentáři

• 0
myslim ze jediny pripad kdy ti deska nemuze podporovat pameti je ve chvili kdy koupis pameti ktery jsou ECC a deska umi pouze NO-ECC. Jinak sem nikdy nevidel, ze by deska nepodporovala pameti, rozhodne ne v dnesni dobe

Napriklad do socketu AMD 754 nesmis dat 3 pametove moduly, pokud vsechny 3 nemaji shodnou velikost. To se bohuzel doctes az v manualu nebo vubec.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu