ReAeR Odesláno Srpen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2009 Zdravím, mám takový problém, při hraní her na Xboxu mi to u některých her zamrzne a vyskočí mi hláška " game error " a že si mám vyčistit disk...Dělá mi to vždy ve stejném místě,ale ne u všech hrách. :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kecup10 Odesláno Srpen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2009 Pokud to mas palenky, tak bych rekl, ze to mas asi spatne vypalene. Pokud mas originalky, tak to nevim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ReAeR Odesláno Srpen 23, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2009 Jedná se o palenky, jenže jsem to už zkoušel několikrát přepálit znova. I na jiné mechanice. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 p.a.c.o Odesláno Srpen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2009 Jedná se o palenky, jenže jsem to už zkoušel několikrát přepálit znova. I na jiné mechanice. Je taky mozny, ze ti odchazi mechanika. Kamaradovy to delalo taky, nektery hry psali necitelny disk, nektery se proste zasekli a nepomohlo ani znovu vypaleni. Nakonec to vyresil reklamci xboxu a bylo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ReAeR Odesláno Srpen 23, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2009 Je taky mozny, ze ti odchazi mechanika. Kamaradovy to delalo taky, nektery hry psali necitelny disk, nektery se proste zasekli a nepomohlo ani znovu vypaleni. Nakonec to vyresil reklamci xboxu a bylo... Nějak se mi nezdá, že by to bylo mechanikou, mám Xbox 360 Elite cca 6 měsíců a tolik vytížený nebyl, aby odcházela mechanika po tak krátké době...:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 m.shook Odesláno Srpen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2009 zkus palit tu hru rychlostí 1x a zkus taky cictici cd dat do xboxu(to by mohlo pomoct) jo a takya by mohlo nako bejt poskozeny to iso a aby ti neodchazela mechanika tak instaluj hry na HDD hodne ji tim setris protoze kdys ne tak jede mechanika prakticky furt :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Srpen 23, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2009 Rikas zes vypaloval i na jinych mechanikach . Zkusil bych mozna jina media , pokud nepouzivas verbatim. Ale priklanim se k nazoru ze bude asi vadna mechanika v xboxu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 RohLLIKs Odesláno Srpen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2009 treba ti projde aspon instal na hdd ne? pak bys hral z nej a divka mel jen na spousteni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
ReAeR
Zdravím,
mám takový problém, při hraní her na Xboxu mi to u některých her zamrzne a vyskočí mi hláška " game error " a že si mám vyčistit disk...Dělá mi to vždy ve stejném místě,ale ne u všech hrách. :bash:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.