ReAeR Odesláno Srpen 23, 2009 Nahlásit Odesláno Srpen 23, 2009 Zdravím, mám takový problém, při hraní her na Xboxu mi to u některých her zamrzne a vyskočí mi hláška " game error " a že si mám vyčistit disk...Dělá mi to vždy ve stejném místě,ale ne u všech hrách. :bash: Citovat
0 kecup10 Odesláno Srpen 23, 2009 Nahlásit Odesláno Srpen 23, 2009 Pokud to mas palenky, tak bych rekl, ze to mas asi spatne vypalene. Pokud mas originalky, tak to nevim. Citovat
0 ReAeR Odesláno Srpen 23, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Srpen 23, 2009 Jedná se o palenky, jenže jsem to už zkoušel několikrát přepálit znova. I na jiné mechanice. Citovat
0 p.a.c.o Odesláno Srpen 23, 2009 Nahlásit Odesláno Srpen 23, 2009 ReAeR napsal: Jedná se o palenky, jenže jsem to už zkoušel několikrát přepálit znova. I na jiné mechanice. Je taky mozny, ze ti odchazi mechanika. Kamaradovy to delalo taky, nektery hry psali necitelny disk, nektery se proste zasekli a nepomohlo ani znovu vypaleni. Nakonec to vyresil reklamci xboxu a bylo... Citovat
0 ReAeR Odesláno Srpen 23, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Srpen 23, 2009 p.a.c.o napsal: Je taky mozny, ze ti odchazi mechanika. Kamaradovy to delalo taky, nektery hry psali necitelny disk, nektery se proste zasekli a nepomohlo ani znovu vypaleni. Nakonec to vyresil reklamci xboxu a bylo... Nějak se mi nezdá, že by to bylo mechanikou, mám Xbox 360 Elite cca 6 měsíců a tolik vytížený nebyl, aby odcházela mechanika po tak krátké době...:bash: Citovat
0 m.shook Odesláno Srpen 23, 2009 Nahlásit Odesláno Srpen 23, 2009 zkus palit tu hru rychlostí 1x a zkus taky cictici cd dat do xboxu(to by mohlo pomoct) jo a takya by mohlo nako bejt poskozeny to iso a aby ti neodchazela mechanika tak instaluj hry na HDD hodne ji tim setris protoze kdys ne tak jede mechanika prakticky furt :? Citovat
0 Moderators romeno Odesláno Srpen 23, 2009 Moderators Nahlásit Odesláno Srpen 23, 2009 Rikas zes vypaloval i na jinych mechanikach . Zkusil bych mozna jina media , pokud nepouzivas verbatim. Ale priklanim se k nazoru ze bude asi vadna mechanika v xboxu. Citovat
0 RohLLIKs Odesláno Srpen 25, 2009 Nahlásit Odesláno Srpen 25, 2009 treba ti projde aspon instal na hdd ne? pak bys hral z nej a divka mel jen na spousteni Citovat
Otázka
ReAeR
Zdravím,
mám takový problém, při hraní her na Xboxu mi to u některých her zamrzne a vyskočí mi hláška " game error " a že si mám vyčistit disk...Dělá mi to vždy ve stejném místě,ale ne u všech hrách. :bash:
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.