David50G Odesláno Srpen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2009 caute všichny chtěl jsem se zeptat jestli nemáte někdolancera zlatého a jestli by jste mi nepůjčily účet na pár minut nic vám sním neudělám když tak mě kontaktujte na mail David50G@centrum.cz nebo xko David50G Dík všem co mi věří:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bartys Odesláno Srpen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2009 Pokud vim tak t opcit nejde ne ?:) Musis mit Limited Edition by ti asi musel pucit DVD si myslim teda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 David50G Odesláno Srpen 23, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2009 ne když má stáhnutí lancer tak stačí mít účet a podívat se do download history a připojit druhý ovladač s profilem na kterým to není a tím druhým to dát stahnout a uloží se ti to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bartys Odesláno Srpen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2009 aha ja totiz co sem koukal tak je to z limited edice ale jeslti de stahnout za MS pointy sem se uz nekoukal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 David50G Odesláno Srpen 23, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2009 mě to slíbil amík ale není ted online a já to chtěl dneska a kámoš který to má tak není online Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
David50G
caute všichny chtěl jsem se zeptat jestli nemáte někdolancera zlatého a jestli by jste mi nepůjčily účet na pár minut nic vám sním neudělám když tak mě kontaktujte na mail David50G@centrum.cz nebo xko David50G Dík všem co mi věří:cheesygrin:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.