rysinho8 Odesláno Srpen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2009 ahoj kouknul sem se do ultimate everest a kouknukl sem se na teploty a zarazilo me toto: CPU = 79°C 1.jadro =25°C 2.jadro =25°C 3.jadro =25°C a zajima me ta teplota CPU neni nak vysoka nebo to je soucet teplot jader??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cvak01 Odesláno Srpen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2009 Spíš ti nefungují ty trři další čidla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jarbi Odesláno Srpen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2009 zkus se radši podívat v biosu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rysinho8 Odesláno Srpen 23, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2009 Spíš ti nefungují ty trři další čidla. proc myslis dyt ta teplota odpovida!!! spis mi prosimte rekni tu teplotu 79;C jestli neni moc velka nebo neni to nahodou soucet jader teplot? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ingnition Odesláno Srpen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2009 podle mě ti taky nefungují čidla. Aby každý jádro mělo 25 25 25 sice může být ale většinou je to nereálný. Například můj notebooku má CPU 73, 1. jádro 71, 2. jádro 70.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cvak01 Odesláno Srpen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2009 teplota CPU není součet teplot všech jader :dozey:.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rysinho8 Odesláno Srpen 23, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2009 teplota CPU není součet teplot všech jader :dozey:.. tak mi poradte jak zjistit opravdove teploty? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
rysinho8
ahoj kouknul sem se do ultimate everest a kouknukl sem se na teploty a zarazilo me toto:
CPU = 79°C
1.jadro =25°C
2.jadro =25°C
3.jadro =25°C
a zajima me ta teplota CPU neni nak vysoka nebo to je soucet teplot jader???
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.