Archi Odesláno Srpen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2009 Zdravím nevíte někdo o nějaké půjčovně konzolí v pardubickém kraji? Kde by se dalo půjčit si konzoli domů, rozhoduji se že bych si něco koupil, ale rád bych nejdříve chtěl srovnat to či ono. Našel jsem něco v Praze ale tam se mi pro to nechce jet přeci jen je to dálka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bartys Odesláno Srpen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2009 Bydlim v Chrudimy a unas uz nic takovyho neni driv to tu bylo ale myslim ze ted uz to nikdo nechce riskovat;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ingnition Odesláno Srpen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2009 Můžu ti akorád poradit, že bych si nic takového nepučoval. Podle mě za to budou chtít tučnou cenu a na tu chvíli se ti to ani nevyplatí... srovnat si to můžeš třeba v PG cybercafe (myslim že tam konzole "snad" maj) nebo někde v podobném... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.