Sim3to Odesláno Srpen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2009 Je tu nekdo kdo by chtel dat Halo 3 po livku? :) Cim vic lidi, tim vic zabavy :) uvital bych jen lidi co by si rado zahralo halo :) EDIT : Uz xko nemam, ale klidne piste hraci Halo 3, muzete se pridat mezi sebou :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YaKuZa1468623731 Odesláno Srpen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2009 dal bych ale nemam gold :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slippy Odesláno Srpen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2009 Tak proč sem píšeš? :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuba2698 Odesláno Srpen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2009 dal bych ale nemam gold :-( :spam: (short) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragon810 Odesláno Srpen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2009 ja se hlasim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Falifaxis Odesláno Srpen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2009 Já se hlásím a také mám na FL kámoše co hraje pravidelně H3, tak jestli by se k nám mohl připojit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xkeiko Odesláno Srpen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2009 ja si takisto rad zahram... gamertag: xkeiko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Srpen 29, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2009 Kazdyho jsem pridal :) Uz se nas seslo dost :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leny Odesláno Srpen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2009 pujdu taky s mym novym GT - JackoCZe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi96 Odesláno Září 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2009 taky jdu do toho ale jsete jsem to nehral ×D NICK: pigi96 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k4relB Odesláno Září 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2009 mozna tak bolka polivku.. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Falifaxis Odesláno Září 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2009 mozna tak bolka polivku.. ;) Permanentní suspík na tebe za ty tvoje nepřetržitý spamy A dal by někdo H3 dnes večer? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenri Odesláno Září 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2009 taky se klidne nekdy pridam, ale moc dlouho na xku nejraju takze budu lama :-D gamertag: FenriCZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Září 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2009 Sim3to pridej si me DragunovCZ1... Halo me vcera prislo...Pomalu se do multaku dostavam tak nekdy muzem dat jeste s kamosem a s nekym z fora :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David50G Odesláno Září 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2009 já hraju ale ted začínám hrál jsem to cca před rokem ted nestrefím ani dveře odchlíva ale jinak si mě jestli chceš přidej David50G Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Říjen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2009 budu hrat..... :) az budu mit gold... takze se hlasim..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kings Odesláno Říjen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2009 Určitě si mě přidej, taky rád zahraju :) GT: Burning Kings Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
N@rcot!c Odesláno Únor 2, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2010 Hele lidi když si chci zahrát Halo 3 po livku tak musim znát pár určitejch lidí se kterejma chci pařit nebo se můžu normálně připojit do ňáký založený hry jako třeba v CoDu na PC??? jinak klidně dam když mi řeknete jak se připojit...:) GT - KaiZen7218 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luboss47 Odesláno Únor 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 Hura,konecne nekdo z fora zahraje halocko,uz ho chvilku hraju,tak se tesim. Nick: Luboss47 :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ingnition Odesláno Únor 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2010 Také se přidávám, ale hraju ho jen tak... Gamertag: IngnitionCZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Únor 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2010 Čus, ted zbírám vidmaster achievementy, přidá se někdo? Pište na GT: ThalamicRockyzz ---- rád bych dál ještě dnes.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pietro Fofista Odesláno Květen 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2010 hrajete ještě někdo ten multák:?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
borec123 Odesláno Květen 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Květen 26, 2010 Kdo by dnes dal ? Na hodině se domluvíme.8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Silas Odesláno Srpen 10, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2010 Rád zahraju, pokud budou lidi ;) ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hawkes Odesláno Srpen 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2010 Já bych taky klidně někdy podvečer(večer) dal. Ale nevím jaký maj ostatní hráči rank, jsem zatím začátečník :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.