Blender1468623770 Odesláno Srpen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2009 dobry... : hned to stahnu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kohy7 Odesláno Říjen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2009 NEvite kde stahnu Loco Roco midnight carnival Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Říjen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2009 ještě nevyšla :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Říjen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2009 http://console-forum.net/showthread.php?t=70118 První hledej a mysli a pak zakládej topici !!!!! :dozey::coolgun: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k4relB Odesláno Říjen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2009 Znovu zopakuju to, co uz jsem nekde psal.. vyhledavani na slovo "midnight" ten puvodni topic nenajde, tak budte krapet tolerantni a kecy o mysleni si nechte. Tentokrate to plati pro chytraka negto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Říjen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2009 Znovu zopakuju to, co uz jsem nekde psal.. vyhledavani na slovo "midnight" ten puvodni topic nenajde, tak budte krapet tolerantni a kecy o mysleni si nechte. Tentokrate to plati pro chytraka negto Tady inteligent K4relB si myslí,že všechno ví :dozey: Když zadáš název hry:LocoRoco Midnight Carnival Tak ti to ten topic najde :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k4relB Odesláno Říjen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2009 to mozna ano, ale normalni clovek muze hledat jinak. Jde mi jen o to abys myslel, nez zacnes totez radit ostatnim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Říjen 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2009 Normální? Když hledám hru,tak napíšu její celý název. Jinak hra byla hned na první stránce stačilo se podívat,ale dost OT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.