bartys Odesláno Srpen 23, 2009 Nahlásit Odesláno Srpen 23, 2009 poprosil bych lidi co nejak casto hrajou Gears Of War 2 a obzvlast Wingmana at si me pridaj at muzu hrat a kecat s cechama :) GAMERTAG : bar7yss Citovat
placek Odesláno Srpen 25, 2009 Nahlásit Odesláno Srpen 25, 2009 Gearse 2 hraji prakticky denně.Většinou okupaci,ochránce a král kopce.Ovšem nejvíce Hordu.Taky sháním 2 hráče do týmu na rekordy v Hordě.(at už můžu nakopat ty arogantní američany).Hlásí se někdo? Citovat
Carmine Odesláno Srpen 26, 2009 Nahlásit Odesláno Srpen 26, 2009 poprosil bych lidi co nejak casto hrajou Gears Of War 2 a obzvlast Wingmana at si me pridaj at muzu hrat a kecat s cechama :) GAMERTAG : bar7yss Jestli chceš tak si mě přidej, ale hrajem převážně Ochránce(Guardian). Nick : CZeRaven Citovat
sk8ers Odesláno Srpen 28, 2009 Nahlásit Odesláno Srpen 28, 2009 Čau jdu ted hrát tak jestli chcete tak si me pridejte a zapaříme.... GamerTag:SK8ERS Citovat
pigi96 Odesláno Září 2, 2009 Nahlásit Odesláno Září 2, 2009 taky to hraju ale neni s kym. kdyz tak si mne pridej ale jsem BIG LAMA :D GamerTag: pigi96 Citovat
placek Odesláno Září 2, 2009 Nahlásit Odesláno Září 2, 2009 Už jsem si tě dal to FL a navíc hrajte´ted o víkendu(4-8 září) a dostanete 2x více XP bodů.Go... Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.