bartys Odesláno Srpen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2009 poprosil bych lidi co nejak casto hrajou Gears Of War 2 a obzvlast Wingmana at si me pridaj at muzu hrat a kecat s cechama :) GAMERTAG : bar7yss Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Srpen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2009 Gearse 2 hraji prakticky denně.Většinou okupaci,ochránce a král kopce.Ovšem nejvíce Hordu.Taky sháním 2 hráče do týmu na rekordy v Hordě.(at už můžu nakopat ty arogantní američany).Hlásí se někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carmine Odesláno Srpen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2009 poprosil bych lidi co nejak casto hrajou Gears Of War 2 a obzvlast Wingmana at si me pridaj at muzu hrat a kecat s cechama :) GAMERTAG : bar7yss Jestli chceš tak si mě přidej, ale hrajem převážně Ochránce(Guardian). Nick : CZeRaven Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk8ers Odesláno Srpen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2009 Čau jdu ted hrát tak jestli chcete tak si me pridejte a zapaříme.... GamerTag:SK8ERS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi96 Odesláno Září 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2009 taky to hraju ale neni s kym. kdyz tak si mne pridej ale jsem BIG LAMA :D GamerTag: pigi96 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Září 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2009 Už jsem si tě dal to FL a navíc hrajte´ted o víkendu(4-8 září) a dostanete 2x více XP bodů.Go... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.