Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Xbox LIVE - toleranční prostor pro ČR?

Ingnition

Recommended Posts

Zdravím,

na diskusním foru na officialní stránce xboxu jsem se dozvěděl o tzv. tolerančním prostoru pro ČR. Jde o to že tolerují registrace LIVE na čr s tím, že neuplatnují žádnou záruku či tak nějak. Co je na tom pravdy? Uvědomil si Microsoft, že banování už nemá moc smysl? Že by to byli první krůčky k legalizaci služby LIVE v České republice?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ano, Microsoft některým dokonce konstatoval, že pokud se registrují pod jinou zem tak stratí záruku na hardware konzole atd..., ale většinou se neuplatnuje na LIVE podporu. Nevím co je na tom přesně pravdy ale na officiálním foru xboxu pro čr to tam je... ale nikdo to nezkoušejte, nechci aby jste mi tu azchvili začali stěžovat :D

Odkaz ke komentáři

no nevím no. Každopádně každej ted má live registrovaný v jiné zemi a dosud žádnej problém nebyl každopadně bylo řečeno že Microsoft je schopno to částečně tolertovat až na tu podporu LIVE. Ale nevím... Nemá někdo nějaký info o tom?

Odkaz ke komentáři

no moc nechapu co by jako meli tolerovat - muze se snad clovek regitsrovat pod nasi zemi ? nemuze,musi budto USA a nebo UK,a kdo za to muze ? oni - asi kdyby se dalo registrovat pod CR tak se kazdej logicky bude registrovat pod CR .... at radsi zavrou hubu a nedelaj ramena,live stoji za hovno a to samy plati o konzoli samotny,tohle je jen utok uplakanejch blbecku z microsoftu co si potrebujou lecit mindraky,at dou do prdele :-)

Odkaz ke komentáři

Zdravím,

na diskusním foru na officialní stránce xboxu jsem se dozvěděl o tzv. tolerančním prostoru pro ČR. Jde o to že tolerují registrace LIVE na čr s tím, že neuplatnují žádnou záruku či tak nějak. Co je na tom pravdy? Uvědomil si Microsoft, že banování už nemá moc smysl? Že by to byli první krůčky k legalizaci služby LIVE v České republice?

pokud si dobře pamatuji to vyjádření (už je to docela dlouho co jsem to četl), tak ta "záruka" se vztahuje k Live - že nemůžou garantovat dostupnost služby, plynulý chod, ...

Odkaz ke komentáři

pokud si dobře pamatuji to vyjádření (už je to docela dlouho co jsem to četl), tak ta "záruka" se vztahuje k Live - že nemůžou garantovat dostupnost služby, plynulý chod, ...

Tak pokud by to bylo tohle tak uz je to jiny :D Coz znamena ze se muzes napojit kam chces a nic ti neudelaji. jen ti to nekdy muze vypadnout, coz bych bral :D

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu