toluxik Odesláno Srpen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2009 mozna to bude jako spam ale pls koupil sem si flashlej xbox a chci si do mechaniky nahrat nejnovejsi FW aby sem nemusel konvertovat hry z xbox 1 nekde tady sem cetl ze nekdo ma fw ixtreme 1.5 a funguje to bez ty konverze a na obyc dvd5 pls jestli nejakej link tady na foru nebo aspon postup :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toluxik Odesláno Srpen 25, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2009 mozna to bude jako spam ale pls koupil sem si flashlej xbox a chci si do mechaniky nahrat nejnovejsi FW aby sem nemusel konvertovat hry z xbox 1 nekde tady sem cetl ze nekdo ma fw ixtreme 1.5 a funguje to bez ty konverze a na obyc dvd5 pls jestli nejakej link tady na foru nebo aspon postup :D omg to nikdo nemate mechaniku BenQ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Srpen 25, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2009 To co pises je peknej blud , takhle to nejde , a navod na flashnuti benq i jinych mechanik mas v tutorialech ... Lock... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
toluxik
mozna to bude jako spam ale pls koupil sem si flashlej xbox a chci si do mechaniky nahrat nejnovejsi FW aby sem nemusel konvertovat hry z xbox 1
nekde tady sem cetl ze nekdo ma fw ixtreme 1.5 a funguje to bez ty konverze a na obyc dvd5
pls jestli nejakej link tady na foru nebo aspon postup :D
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts