Pennywise Odesláno Srpen 24, 2009 Nahlásit Odesláno Srpen 24, 2009 Vše v nadpise topicu ,když ps3 vypnu ,stále se větrák točí nevíte čím to je?Když ale vypnu zdroj a zase ho zapnu ,tak už je vše ok .... docela mě to znervoznuje:D Citovat
0 Pennywise Odesláno Srpen 24, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Srpen 24, 2009 Jo ,taky vyřešeno ,díky mockrát Citovat
0 Jonny1619 Odesláno Srpen 24, 2009 Nahlásit Odesláno Srpen 24, 2009 Tak je to opravdu tím. Společný "problém" vyřešen.;) Hodně lidí si myslí, že jejich PS3 se chová divně a přitom jde jenom o tuhle jednoduchou věcičku:). Už jsem tady na foru takto poradil více lidem, abych na to založil tutorial:). Ne, ale vážně, Narliza nebo modi by to mohli dopsat do topicu "Pro začátečníky PS3". Je to taková jednoduchá věc, ale hodně lidí to přehlédne, možná by to bylo užitečné:)... Jinak, není zač a díky za THX Citovat
0 Primátor3 Odesláno Srpen 25, 2009 Nahlásit Odesláno Srpen 25, 2009 presne to sem mel taky ale prisem sem na to sam :D ale porad nechapu co ten remote play ma vlastne bejt zac Citovat
0 Jonny1619 Odesláno Srpen 25, 2009 Nahlásit Odesláno Srpen 25, 2009 presne to sem mel taky ale prisem sem na to sam :D ale porad nechapu co ten remote play ma vlastne bejt zac Promiň, ale co na tom nechápeš?:D Prostě pomocí PSP ovládáš/streamuješ věci z PS3 do PSP:) Citovat
0 Primátor3 Odesláno Srpen 26, 2009 Nahlásit Odesláno Srpen 26, 2009 ale to jenom pres net pres wifi ne? proste nejak sem v tom nenasel uplatneni, k cemu by mi to bylo dobry Citovat
0 crunchyshrimpy Odesláno Září 28, 2009 Nahlásit Odesláno Září 28, 2009 Kdyz je ps3 natolik zahraty, ze by se mohl poskodit hardware pri vypnuti pristroje, vetrak jeste po vypnuti konzole bezi, tak dlouho, dokud nei teplota vnitrnich soucastek v normalu. Paklize, ale odpojite ps3 od proudu vetrak se samozrejme tocit nemuze a tato nativni funkce nemuze fungovat. Me by mozna vice zneklidnovalo, kdyby byl ps3 rozpaleny jako petnik a nechal se po vypnuti utavit. Procisteni by samozrejme pomohlo, protoze i kdyz jsme k nasim konzolim cistotni, prachu se neubranime a pri cistejsim pruchodu se bude chladit lepe. Citovat
0 Jonny1619 Odesláno Září 28, 2009 Nahlásit Odesláno Září 28, 2009 Kdyz je ps3 natolik zahraty, ze by se mohl poskodit hardware pri vypnuti pristroje, vetrak jeste po vypnuti konzole bezi, tak dlouho, dokud nei teplota vnitrnich soucastek v normalu. Paklize, ale odpojite ps3 od proudu vetrak se samozrejme tocit nemuze a tato nativni funkce nemuze fungovat. Me by mozna vice zneklidnovalo, kdyby byl ps3 rozpaleny jako petnik a nechal se po vypnuti utavit. Procisteni by samozrejme pomohlo, protoze i kdyz jsme k nasim konzolim cistotni, prachu se neubranime a pri cistejsim pruchodu se bude chladit lepe. Ty sis asi nečetl předchozí příspěvky co?:D Citovat
0 huhla Odesláno Září 29, 2009 Nahlásit Odesláno Září 29, 2009 ale to jenom pres net pres wifi ne? proste nejak sem v tom nenasel uplatneni, k cemu by mi to bylo dobry Remoteplay je něco jako vzdálená správa PC. Funguje jak přes net tak lokálně přes WiFi v PS3. Praktické uplatnění? jsi na hotelu v Bombai prd tam rozumíš jejich programům, spojíš se do PS3 doma a na play tv modulu si pustíš z domova digital na PSP co je v Bombai. Citovat
Otázka
Pennywise
Vše v nadpise topicu ,když ps3 vypnu ,stále se větrák točí nevíte čím to je?Když ale vypnu zdroj a zase ho zapnu ,tak už je vše ok .... docela mě to znervoznuje:D
33 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.