Umberto Odesláno Srpen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2009 Ahoj Mám menší dotaz co se týče hledání otazníku a podobně.Jak se mám dostat do místnosti, kde jsou ty elektrycké dveře a za nimi něco je co můžu sebrat, když přepnu na vyšetřovací pohled tak ten rozvaděč co je u těch dveří vidím oranžově a tudíž by s ním mělo jít něco udělat ale nevím co. Je pravda že mám zatím jen vrhací bat-nože a tu pistoli s výbušným gele, tak možná potom dostanu ještě jinou hračku, která mě pomůže??? díky za radu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Srpen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2009 jo dostaneš,nejlepší je asi sbírat otazníky až když máš všechny důležitý hračky co dostaneš v příběhu, já ted půlku z nich ještě hledám po dohrání hry kdy je to celkem v pohodě už Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Divoch1468623637 Odesláno Srpen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2009 nazdarek mam problem zasekl sem se v misi kdy hledam gordna a sme v ty mistnosti kde ktera byla v demu!furt me to hlasi at dam ten scan mod kdyz ho dam tak najdu akorat nejakou pasku kterou poslechnu a to je vsechno a uz za boha nevim co dal tak diky za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stifmayster Odesláno Srpen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2009 Na zemi je placatice na tu najedes a das A a pak pokracujes po stopach Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Srpen 25, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2009 přesně tak, musíš přepnout na detektivní pohled a najdeš gordonovi zbytky tabáku a jdeš po stopách dál...jinak opravdu vydařená gameska:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Divoch1468623637 Odesláno Srpen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2009 ty jo ja jsem asi fakt blbec prosmejdil sem celou tu mistnost a nenasel sem:cry:kde to prosim vas presne je?!!je to nekde u toho poldy co je tam privazanej na tom vozitku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dj_Imhothep Odesláno Srpen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2009 ty jo ja jsem asi fakt blbec prosmejdil sem celou tu mistnost a nenasel sem:cry:kde to prosim vas presne je?!!je to nekde u toho poldy co je tam privazanej na tom vozitku? musíš dojít na to místo co máš na mapě,zapne se ti scan mod(po rozhovoru ve vysílačce) a na zemi leží placatice(je po pravý straně,když stojíš ve dveřích),tu oscanuj a pak půjdeš po výparech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Divoch1468623637 Odesláno Srpen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2009 musíš dojít na to místo co máš na mapě,zapne se ti scan mod(po rozhovoru ve vysílačce) a na zemi leží placatice(je po pravý straně,když stojíš ve dveřích),tu oscanuj a pak půjdeš po výparech no jasny tohle jsem udelall stimhle sem problem nemel.sel sem po vyparech toho alkoholu a nasel sem toho poldu mrtvyho a privazanyho na tom voziku na kterym prevazeli joker.a prave tady nevim co mam delat jen me to rika at dam scan ale nemuzu nic najit:cry::cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sid1468621394 Odesláno Srpen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2009 Jestli je to prvni riddlerova hadanka, tak myslim musis oskenovat obraz chlapika co visi na stene kousek od toho privazanyho poldy... Snad si to pamatuju spravne :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stifmayster Odesláno Srpen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2009 jj jak je tam privazanej ten polda tak kdiz se koukas na nej a vratis se tak po pravy stane je obraz a ten oskenuj a je to tady jsem se zaseknul taky pak jsem se otocil od toho poldy a oskenoval to uplne nahodou ani jsem nevedel co jsem oskenoval a pak mi to rekl kamos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAK Odesláno Srpen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2009 tak ja uz som pozbieral vsetkych 240 otaznikov ale stále mi chýba jeden ten pavuk či čo to je, neviete kde by mohol byt ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saza Odesláno Srpen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2009 co to je když na mapě mi litají zelené otazníky ale v normálním pohledu nic není. dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dj_Imhothep Odesláno Srpen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2009 co to je když na mapě mi litají zelené otazníky ale v normálním pohledu nic není. dík to si sebral skrytou mapu a zelenej otazník je že by tam měla být soška Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Srpen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2009 to si sebral skrytou mapu a zelenej otazník je že by tam měla být soškane jen soška,jakákoliv z riddles takže musíš pátrat která to zrovna je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Srpen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2009 tak ja uz som pozbieral vsetkych 240 otaznikov ale stále mi chýba jeden ten pavuk či čo to je, neviete kde by mohol byt ? Asi to bude toto: http://cheats.ign.com/ob2/068/142/14273491.html EDIT: Konecne som to uz dokoncil, toto som hladal aj ja. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Září 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2009 Zdravim,Arkham Asylum je naprosto skvělá hra,jsem z ní úplně nadšenej:cheesygrin:. No ale k věci,nemůžu se dostat k dalšímu úkolu,je to po tý botanický zahradě jak se vracíte k tý věži s hodinama a všude je všechno prorostlí vegetací to už je na svobodě Poison Ivy. Pak se horem přes ten červenej plyn dostanete k Aronu Coachovi a tam je někde úkol ale já ho nemůžu najít,vypadá to jako kdyby byl nahoře ve věži u hodin ale tam nic neni a zvenku taky ne...Poraďte někdo pleas 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brocc Odesláno Září 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2009 já myslím, že tam je jen pokec s Aaronem, kterej ti řekne, kde je doupě Killer Croca a jdeš pryč... sry jestli se pletu...:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Září 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2009 já myslím, že tam je jen pokec s Aaronem, kterej ti řekne, kde je doupě Killer Croca a jdeš pryč... sry jestli se pletu...:cheesygrin: To je možný ale ojective to ukazuje furt u něj?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azareth Odesláno Září 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2009 jde betmen hrat v coopu? ve dvou na multiplayeru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyX360 Odesláno Září 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2009 jde betmen hrat v coopu? ve dvou na multiplayeru? Nee, cistej singl, online funguje jenom pro dlc a žebříčky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk8ers Odesláno Září 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2009 Ahoj prosim vas kdy vychazi tahle hra v evrope???díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Září 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2009 Ahoj prosim vas kdy vychazi tahle hra v evrope???díky Nechce sa nam googlit? :google: Uz je v predaji, pozri napr. tu: http://www.xzone.cz/nahledxbox360.php3?idg=357 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
certaz Odesláno Září 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2009 Jak mam sbirat ty pavouky na tech deskach??Jednoho se mi podarilo na zacatku sebrat a ted jsem nasel asi tri dalsi a neni u toho zadna interaktivita Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trezzor Odesláno Září 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2009 Jak mam sbirat ty pavouky na tech deskach??Jednoho se mi podarilo na zacatku sebrat a ted jsem nasel asi tri dalsi a neni u toho zadna interaktivita Drzanim LB...cvaknes to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
certaz Odesláno Září 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2009 Zkusim,diky;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.