Maverickone Odesláno Srpen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2009 Zdravim, zajimalo by me jakeho poskytovatele internetoveho pripojeni mate, ja mam zatim zkusenost pouze se dvema a to t-mobile a ufonuv "fofr" internet! jelikoz ufonuv "fofr" internet mi absolutne nevyhovuje, tak by me zajimalo jake mate zkusenosti s jinymy ISP a jaky prave ted pouzivate! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MasterMIND Odesláno Srpen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2009 Mám Podu, a nemohu si stěžovat - ceny super, a rychlost prozatím dostačující :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manek100 Odesláno Srpen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2009 o2 8mbps beha mi to cca 7mbps jinak upload na ho*no este mam zkusenost se starnet rychlost dobra ale z rapidshare nebo megaupload a podobne si pres free nic nestahnete Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mapo1468622753 Odesláno Srpen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2009 to ja to mam od rychly-net.cz a je to absolutne nahovno ma to jen 1vyhodu nic neplait chlap dojel dal mi tak jakousi krabicku na strechu a kdyz to nejde tak rekne ez dojde dojde az za 2tydny v upůlne n jinou dobu net mam uz rok a furt mi rika zemi poslou smlovu j a jeste je to pomaly:-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Srpen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2009 Mám zkušnosti se dvěma Topnet : Měl sem rychlost 2mb/s Cena : 3000,- za připojení 500,- za měsícční paušál Nevýhody : Časté výpadky, Omezená data stahování na měsíc (50GB) Výhody : Byl to bez drátovej Teď mám maxprogres99 Rychlost připojení 25mb/s Cena : 1199,- za připojení 500,- za měsícční paušál Nebýhody : Zatím žádná Výhody : Bez výpadků stahování kolik chcu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trusty Odesláno Srpen 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2009 O2:cry:uz nikdy vic,slůuzny hrozny kdyz maj problem oni nejen u ans ale i na vice mistech tak reknou zhe mame spatne pripojeny pc nebo takovou nejakou kravinu si vymysli,sou neprijemni a neochotni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.