Maverickone Odesláno Srpen 25, 2009 Nahlásit Odesláno Srpen 25, 2009 Zdravim, zajimalo by me jakeho poskytovatele internetoveho pripojeni mate, ja mam zatim zkusenost pouze se dvema a to t-mobile a ufonuv "fofr" internet! jelikoz ufonuv "fofr" internet mi absolutne nevyhovuje, tak by me zajimalo jake mate zkusenosti s jinymy ISP a jaky prave ted pouzivate! Citovat
MasterMIND Odesláno Srpen 25, 2009 Nahlásit Odesláno Srpen 25, 2009 Mám Podu, a nemohu si stěžovat - ceny super, a rychlost prozatím dostačující :) Citovat
manek100 Odesláno Srpen 25, 2009 Nahlásit Odesláno Srpen 25, 2009 o2 8mbps beha mi to cca 7mbps jinak upload na ho*no este mam zkusenost se starnet rychlost dobra ale z rapidshare nebo megaupload a podobne si pres free nic nestahnete Citovat
mapo1468622753 Odesláno Srpen 25, 2009 Nahlásit Odesláno Srpen 25, 2009 to ja to mam od rychly-net.cz a je to absolutne nahovno ma to jen 1vyhodu nic neplait chlap dojel dal mi tak jakousi krabicku na strechu a kdyz to nejde tak rekne ez dojde dojde az za 2tydny v upůlne n jinou dobu net mam uz rok a furt mi rika zemi poslou smlovu j a jeste je to pomaly:-( Citovat
Cartman182 Odesláno Srpen 26, 2009 Nahlásit Odesláno Srpen 26, 2009 Mám zkušnosti se dvěma Topnet : Měl sem rychlost 2mb/s Cena : 3000,- za připojení 500,- za měsícční paušál Nevýhody : Časté výpadky, Omezená data stahování na měsíc (50GB) Výhody : Byl to bez drátovej Teď mám maxprogres99 Rychlost připojení 25mb/s Cena : 1199,- za připojení 500,- za měsícční paušál Nebýhody : Zatím žádná Výhody : Bez výpadků stahování kolik chcu Citovat
trusty Odesláno Srpen 30, 2009 Nahlásit Odesláno Srpen 30, 2009 O2:cry:uz nikdy vic,slůuzny hrozny kdyz maj problem oni nejen u ans ale i na vice mistech tak reknou zhe mame spatne pripojeny pc nebo takovou nejakou kravinu si vymysli,sou neprijemni a neochotni Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.