postul Odesláno Srpen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2009 Ahoj mam problem, chci se prihlasit a kdyz jsem u 2. kroku(email), tak me to nechce nikdy pustit dal--i kdyz jsem zkousel ruzne emaily a hesla jsem tam x krat zkousel a porad pise spatny mail nebo heslo, nevite co s tim??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Srpen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2009 Ahoj mam problem, chci se prihlasit a kdyz jsem u 2. kroku(email), tak me to nechce nikdy pustit dal--i kdyz jsem zkousel ruzne emaily a hesla jsem tam x krat zkousel a porad pise spatny mail nebo heslo, nevite co s tim??? Tušim, že v heslu musí být písmena a čísla (například qwerty1), ale nejsem si jistej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 postul Odesláno Srpen 25, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2009 mam heslo z pismen a cisel---ale nepusti me to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Srpen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2009 mam heslo z pismen a cisel---ale nepusti me to a má to heslo 6 nebo víc znaků ? jo a taky myslim, že ti musí být víc než 18 let, takže si změn datum narození Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 postul Odesláno Srpen 25, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2009 ano ma voce nez 6 znaku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pigi96 Odesláno Srpen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2009 zkus se podivat na mail me se zda ze ti ty udaje posilaj na mail.... ale nejsem si jistej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
postul
Ahoj mam problem, chci se prihlasit a kdyz jsem u 2. kroku(email), tak me to nechce nikdy pustit dal--i kdyz jsem zkousel ruzne emaily a hesla jsem tam x krat zkousel a porad pise spatny mail nebo heslo, nevite co s tim???
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts