kilco Odesláno Srpen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2009 jednou jsem se registroval na playstation store ale zadal jsem tam nesprávně mail a pak už mě to tam nepouštělo a změnit mi to nešlo tak jsem obnovil nastavení a nejde se mi tam ani registrovat nevíte někdo co s tim ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 postul Odesláno Srpen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2009 mam stejny problem:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kilco Odesláno Srpen 25, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2009 jenomže jsme dneska chtěli hrát online s kámošema a mě to nejpude dokavad se nepřihlásim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Máca Odesláno Srpen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2009 Jestli se nepletu tak SONY tam ma ochranu ze se tam nedostanes s nizkym FW. Mozna to jde s 5.50 GEN ale tím si fakt nejsem jistej... :? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lubo012 Odesláno Srpen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2009 jj musís mít 5.50 GEN, ale nevím když spleteš email tak jestli tě to pustí dál.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kilco Odesláno Srpen 26, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2009 má někdo 5.50 GEN ? má s tim někdo zkušenosti ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tomitko Odesláno Srpen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2009 na GENU 5.50 (doporučuji B) se tam dostaneš a můžeš hrát... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 franki Odesláno Říjen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2009 nazdar mam 5.50 gen B (full) a account som si vytvoril ale nejde mi v hre lognut pise chybu (20000001) neviete niekto co s tym? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
kilco
jednou jsem se registroval na playstation store ale zadal jsem tam nesprávně mail a pak už mě to tam nepouštělo a změnit mi to nešlo tak jsem obnovil nastavení a nejde se mi tam ani registrovat nevíte někdo co s tim ?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts