SmartinS Odesláno Srpen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2009 Prosím poraďte mi jak si mám vytvořit portable id mám českej účet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Srpen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2009 jdi na uk.playstation.com, tam se prihlaš a udelej si portable id Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SmartinS Odesláno Srpen 25, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2009 Jenže mě to nejde pořád to píše že mám špatné heslo neni to tim že nemám uk účet? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Srpen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2009 ne, zadavas emailovou adresu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zluda Odesláno Srpen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2009 taky si s tim nevim nějak rady, portable id jsem vytvořil, ale nemužu ho dostat na fórum-když ho chci vložit do podpisu pořád to hlásí invalid file:( který z těch dvou kódů se používá- HTML nebo BB code? tak už jsem na to přišel:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H0W3N Odesláno Srpen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2009 já mám úplně ten stejný problém, na uk.playstation.com se přihlásit nemůžu, jsem přitom zaregistrovaný přes česko, ale na us.playstation.com se s těmi stejnými údaji přihlásím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SmartinS Odesláno Srpen 26, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2009 Tak konečně se mi to povedlo musel jsem si založit i novej uk účet na to cz jsem zapomněl heslo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.