mata Odesláno Srpen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2009 Cau, mam iPhone 3G 8gb fw 3.0 a posledni dobou asi tyden mi blbnou smsky i hovory a to tak ze se mi nekdy neda dovolat jako kdyby byl vypnuty telefon, jednou se mi stalo ze to dokonce "zvonilo" ale na iphonu se nic neobjevilo a smsky nak blbnou asi odchozi i prichozi kdyz sem poslal sam sobe sms tak trvalo asi 3 minuty nez dosla.. z jineho telefonu stejna simkarta dosla v ten okamzik co sem ji odeslal.. nema nekdo stejny nebo podobny problem ? ..diky za pripadne rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kony.cz Odesláno Srpen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2009 v iTunes dej pomoci SHIFT Restore.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Srpen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2009 v iTunes dej pomoci SHIFT Restore.... pomoci shift? To je zase jailbreak? Pokud mas JB, tak dej zalohu a vse znova. Pokud ne, tak hod iPhona do DFU modu a dej normalne bez shiftu restore. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MicHi1468622636 Odesláno Srpen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2009 Ale prd .. Někde jsem četl, že verze 3.0 má Problémy s smskama atd a teď je novější verze, už jí mám i já os 3.0.1 a tam jsou ty chyby opraveny. Tak to můžeš zkusit . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Srpen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2009 Sim3to: asi si to pleties ked drzis SHIFT a kliknes Restore, tak ti to umozni vybrat iPhone fw priamo z HDD (cize sa nebude stahovat zo servera) nema to nic spolocne z JB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Srpen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2009 Sim3to: asi si to pletiesked drzis SHIFT a kliknes Restore, tak ti to umozni vybrat iPhone fw priamo z HDD (cize sa nebude stahovat zo servera) nema to nic spolocne z JB Ja vim, ale jakej mas duvod to hledat prez itnernet kdyz si to muzes stahnout prez iTunes? :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kony.cz Odesláno Srpen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2009 proste dej shift a restore a nahrej novy Frimware, jinak verze 3.0.1 resi jen to ze se nemuze pres SMS nikdo do Iphone nabourat....(bezpecnostni zaplata) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Srpen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2009 Ja vim, ale jakej mas duvod to hledat prez itnernet kdyz si to muzes stahnout prez iTunes? :P ked uz to mas ulozene na ploche? ked su apple servery pretazene? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mata Odesláno Srpen 26, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2009 Vyreseno, Restore nepomuze, update na 3.0.1 taky ne ono se to drbe Settings->Mail,Contacts, Calendars ->Fetch New Data-> Push se musi nastavit na OFF pak prestanou problemy... kdyby nekdo mel stejny problem... diky za snahu ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mortus Odesláno Srpen 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2009 ano Push robi problemy....ja som ho vypol uplne v zakladnych nastaveniach, nie len pri mailoch. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.