Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Policie - jak na ne ?? Tezkej pripad !! Za rady THX nebo CRD

BioToXx_

Recommended Posts

Cus lidi dneska du na "vyslech" a potreboval bych nejaky rady... Prvne vam popisu o co jde... Tyden zpatky sme slis kamosema z vedlejsiho mesta knam na vesnici byli sme dost opili... ja sem sel dom se podivat jestli je nekdo doma a kamos zatim ukradl kolo... prijel snim ke me a zaparkoval ho na dvur... pak najednou zvonek ani neotviram a kamosi co cekali dole otevreli a tam nejvetsi demence (blondynky od nas) s velkym "niggou" v cele... prej ze je to kolo jejich... chvili se hadali pak jim kamos to kolo dal... Ten nigga ho hodil na zem a chtel ho zbit ale jen ho proste hodil na zem a nic vic... Asi za 4 dny zavolali policajty... A to je ten problem ja du dneska na vyslech... A ten kamos mi psal ze nemusim vypovidat... De mi o to ze ho nechci prasknout ! Psal mi Článek 37

(1) Každý má právo odepřít výpověď, jestliže by jí způsobil nebezpečí trestního stíhání sobě nebo osobě blízké.

a taky ze muzu rict „V souladu s článkem 37 Listiny základních práv a svobod odpírám výpověď v této věci.“

je to pravda ? Muzu se ztoho takhle vyvliknout ??

Jde mi o to ze sem to ani nevzal ja ale bouzel to kolo bylo zaparkovany u nas... A kamose taky nechci prasknout...

Nechte si prosim poznamky ze sme idi*ti a podobne ja to vim a uz nikdy si ksobe nedam kradeny kolo...

Poznamka : Nemaj zadny dukazy a nic,proste jen ty pi*i co tech kolo bylo,nikdo nas nevidel atd...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 97
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Poradit ti nemužu ale řeknuti že tvuj kamarad je Dmnt ..... Sry Za Off ...

ja to vim ale jak sem psal,spis bych potreboval poradit jak je to stim ze nemusim vypovidat... navic nemaj ani zadny dukazy atd... A prosim vyvarujte se takovyhlech prispevku ja vim ze je to blbec (slaby slovo) ale uz se to stalo a je to tak...

Odkaz ke komentáři

osobne si myslim ze to budes bud ty nebo on... vyber si... ale to je jedno... nicmene zkus si ten zakon najit (at neplacnes nejakou blbost a oni ti pak nereknou to a to.. a ty bys byl nahranej.) a pokud to bude takle napsano tak bych to i takle rekl..

ovsem to nic nemeni na tom ze ste to delat nemeli bejt tim clovekem toho kluka zabiju... ne kuli kolu.. ale kuli principu ze neco ukradl..

jinak souhlas se smakym .. rekl bych proste pravdu, kamos vedel co dela... takze vedel i rizika ktery to nese... a mel by nest dusledky

ovsem pokud nemas dukazy... tak je to tvrzeni proti tvrzeni

Odkaz ke komentáři

osobne si myslim ze to budes bud ty nebo on... vyber si... ale to je jedno... nicmene zkus si ten zakon najit a pokud to bude takle napsano tak bych to i takle rekl..

ovsem to nic nemeni na tom ze ste to delat nemeli bejt tim clovekem toho kluka zabiju... ne kuli kolu.. ale kuli principu ze neco ukradl..

takze neco takovyho ze nechci vypovidat nepujde ?? a co treba utok ?? Kdyz ten "nigga" na nej zautocil to by taky nemel ne ?

Nejlepší je když řekneš prostě pravdu... :?

myslis ze jo ?? ja prave hledam zpusob jak tu pravdu nerikat :D

Odkaz ke komentáři

Vždycky máš právo nevypovídat, klidně tam běž, sedni si tam a jenom mlč. Ale jde o to, aby ten tvůj kamarád to nesvedl na tebe, to bys pak byl pěkně v prdeli. Nemusíš ho přímo prásknout, prostě řekni pravdu a bude to pro tebe nejlepší. Přece si neuškodíš něčím, co jsi neudělal.

Odkaz ke komentáři

Vždycky máš právo nevypovídat, klidně tam běž, sedni si tam a jenom mlč. Ale jde o to, aby ten tvůj kamarád to nesvedl na tebe, to bys pak byl pěkně v prdeli. Nemusíš ho přímo prásknout, prostě řekni pravdu a bude to pro tebe nejlepší. Přece si neuškodíš něčím, co jsi neudělal.
jde o to ze ja jsem v podstate spoluvinik protoze to kolo bylo u nas pac sme si sli zahrat na xbox :(
Odkaz ke komentáři

Osoba blizka jsi ty nebo rodinny kruh. Na kamarady se to nevztahuje. Urcite to v tomto pripade nepujde pouzit.

1) nevim, co po vas mohou vymahat, kdyz jste kolo vratili

2) po 4 tydnech?

3) kamose napadli..

co z toho vyplyva? Rekni jak to bylo, ze jste si kolo pujcili, protoze jste se jen projeli a nasledne jste ho chteli vratit - jenze oni si pro nej prisli sami. K tomu vsemu napadli kamose - zautocili na nej (a zpusobili mu poraneni hlavy). A pruser budou mit jeste oni. V tomhle state muzes i ukradnout auto a pokud te v nem nachytaji policajti, jak ho ridis a ty reknes, ze jsi ho ukradnout nechtel, ale chtel jsi se jen projet, tak z toho nemas nic. Jednoduse to hod na nej - rozhodne si nenechavej srat na hlavu ty.. Nestoji ti to za to. Vypovidat musis - pokud nebudes, jejich vypoved je, ze jsi to ukradl ty (bylo to u tebe) a jednoduse jsi vinen. Takze tvoje jedina nadeje je vypovidat a to tak, ze si ho tvuj kamos jen pujcil (na sebe vubec nic nedavej).

Odkaz ke komentáři

tak jednoduše řekni, že o kradenym kole nevíš...

nevíš, že ho kámoš ukradnul - mohl sis myslet, že kolo bylo jeho

takže nezáleží, kde to kolo bylo, tys přece nevěděl, že bylo kradený

možná, že ses stal spoluviníkem tim, že jsi o něm věděl, ale pokud není kámoš svině, tak to na tebe neřekne (pomohl by si tím? asi ne viď?), tady poznáš jak skvělýho máš kámoše ;)

edit: aha, tak až teďka jsem pochopil, že to kolo bylo fakt toho "niggy" :), to snad ale nic na tomhle nemění, ne?

policajtům můžeš říct, že je to vyřešený, žádná krádež to nebyla, přece jste 15-letý parchanti co si dělaj co chtěj (takhle to často viděj), tak to tak snad řešit nebudou :D

výslech bych neřešil, vždyť o kradenym kole nevíš...

...můj názor

Odkaz ke komentáři

Lidicky diky za super napady...

Anonyme - ten tvuj napad se mi libi nejvic,cekal sem az zareagujes a presne jsem vedel ze tvoje odpoved bude jasna... Kamosovi se takova verze libi a v podstate je to i pravda... on si to chtel fakt jen pujcit a svest se domu... Jinak policajtum to dali po 4 dnech , ne tydnech :D a to napadeni ?? To nwm spis to pouzijem jen kdyby to nak moc hrotili protoze on ho jenom hodil na zem a chvili nad nim klecel... ja to videl jen z okna :D az pak sem sel za nima :D

Han3 - no tak jednoduchy to nebude... bouzel kamos si vybral kolo ktery bylo tech nejhorsich lidi z vesnice,tech ktery me tolik nesnasi a tolikrat me udali za neco co sem ani neudelal napr - rozbitej detskej kolotoc,dalsi ukradeny kolo... sou to takovy hnusny blondynky... fuj

Suchac - jo to dam... du tam v pul 8 vecer

Odkaz ke komentáři

Han3 - no tak jednoduchy to nebude... bouzel kamos si vybral kolo ktery bylo tech nejhorsich lidi z vesnice,tech ktery me tolik nesnasi a tolikrat me udali za neco co sem ani neudelal napr - rozbitej detskej kolotoc,dalsi ukradeny kolo... sou to takovy hnusny blondynky... fuj

To na tom nic nemění, že si na tebe někdo něco vymyslel...

využij to proti nim, hodně si vymejšlej a není to poprvé :)

vždyť já půjdu na policajty a řeknu, žes mi ukradnul kolo a oni mi uvěřej? Chce to důkaz a to je to co oni nemaj, jednoduchý :idea:

Odkaz ke komentáři

No, jeste bych rad upozornil - behem vypovedi jeste nevis, co vam vlastne hrozi.. Maximalne dle otazek atp. muzes vydedukovat.. V budoucnu uz vypoved normalne menit nelze - takze si to radeji pojisti a hod tam v kazdem pripade minimalne to, ze ho napadl (a ze nevis, jestli se mu neco stalo.. protoze jsi koukal jen z okna .. blabla :D proste dle pravdy.. ale urcite to nevynechavej..). Ze zapujceni si byciklu nemuzete mit nic.. ale jistota je jistota a kazde vec, hrajici na vasi stranu, se hodi ;)

Odkaz ke komentáři

To na tom nic nemění, že si na tebe někdo něco vymyslel...

využij to proti nim, hodně si vymejšlej a není to poprvé :)

vždyť já půjdu na policajty a řeknu, žes mi ukradnul kolo a oni mi uvěřej? Chce to důkaz a to je to co oni nemaj, jednoduchý :idea:

jako tohle uz si nevymysleli ten kamos to kolo proste vzal a oni si pro nej prijeli...

mozna dukaz maji... pac mati to stima pic*ma resila a rikala mi ze me prej videli jak na tim kole jedu domu,jak ho 3 osoby kradou u hospody... pritom tam byl jenom jeden a ja na tim kole vubec nejel...

Odkaz ke komentáři

No ze by ten kamos sel proti me toho se moc nebojim... sice je mu 19 ale byl tam jeste jeden kamos a ten se vic bavi semnou a ten mi muze dosvedcit ze ja sem na to kolo ani nesahnul... Problem by byl kdyby se oba domluvili proti me to uz by bylo horsi ale to se doufam nestane,zas takovy svine to nejsou...

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu