BioToXx_ Odesláno Srpen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2009 Cus lidi dneska du na "vyslech" a potreboval bych nejaky rady... Prvne vam popisu o co jde... Tyden zpatky sme slis kamosema z vedlejsiho mesta knam na vesnici byli sme dost opili... ja sem sel dom se podivat jestli je nekdo doma a kamos zatim ukradl kolo... prijel snim ke me a zaparkoval ho na dvur... pak najednou zvonek ani neotviram a kamosi co cekali dole otevreli a tam nejvetsi demence (blondynky od nas) s velkym "niggou" v cele... prej ze je to kolo jejich... chvili se hadali pak jim kamos to kolo dal... Ten nigga ho hodil na zem a chtel ho zbit ale jen ho proste hodil na zem a nic vic... Asi za 4 dny zavolali policajty... A to je ten problem ja du dneska na vyslech... A ten kamos mi psal ze nemusim vypovidat... De mi o to ze ho nechci prasknout ! Psal mi Článek 37 (1) Každý má právo odepřít výpověď, jestliže by jí způsobil nebezpečí trestního stíhání sobě nebo osobě blízké. a taky ze muzu rict „V souladu s článkem 37 Listiny základních práv a svobod odpírám výpověď v této věci.“ je to pravda ? Muzu se ztoho takhle vyvliknout ?? Jde mi o to ze sem to ani nevzal ja ale bouzel to kolo bylo zaparkovany u nas... A kamose taky nechci prasknout... Nechte si prosim poznamky ze sme idi*ti a podobne ja to vim a uz nikdy si ksobe nedam kradeny kolo... Poznamka : Nemaj zadny dukazy a nic,proste jen ty pi*i co tech kolo bylo,nikdo nas nevidel atd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kane1998 Odesláno Srpen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2009 Poradit ti nemužu ale řeknuti že tvuj kamarad je Dmnt ..... Sry Za Off ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BioToXx_ Odesláno Srpen 26, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2009 Poradit ti nemužu ale řeknuti že tvuj kamarad je Dmnt ..... Sry Za Off ... ja to vim ale jak sem psal,spis bych potreboval poradit jak je to stim ze nemusim vypovidat... navic nemaj ani zadny dukazy atd... A prosim vyvarujte se takovyhlech prispevku ja vim ze je to blbec (slaby slovo) ale uz se to stalo a je to tak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Srpen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2009 osobne si myslim ze to budes bud ty nebo on... vyber si... ale to je jedno... nicmene zkus si ten zakon najit (at neplacnes nejakou blbost a oni ti pak nereknou to a to.. a ty bys byl nahranej.) a pokud to bude takle napsano tak bych to i takle rekl.. ovsem to nic nemeni na tom ze ste to delat nemeli bejt tim clovekem toho kluka zabiju... ne kuli kolu.. ale kuli principu ze neco ukradl.. jinak souhlas se smakym .. rekl bych proste pravdu, kamos vedel co dela... takze vedel i rizika ktery to nese... a mel by nest dusledky ovsem pokud nemas dukazy... tak je to tvrzeni proti tvrzeni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smaky Odesláno Srpen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2009 Nejlepší je když řekneš prostě pravdu... :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BioToXx_ Odesláno Srpen 26, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2009 osobne si myslim ze to budes bud ty nebo on... vyber si... ale to je jedno... nicmene zkus si ten zakon najit a pokud to bude takle napsano tak bych to i takle rekl..ovsem to nic nemeni na tom ze ste to delat nemeli bejt tim clovekem toho kluka zabiju... ne kuli kolu.. ale kuli principu ze neco ukradl.. takze neco takovyho ze nechci vypovidat nepujde ?? a co treba utok ?? Kdyz ten "nigga" na nej zautocil to by taky nemel ne ? Nejlepší je když řekneš prostě pravdu... :? myslis ze jo ?? ja prave hledam zpusob jak tu pravdu nerikat :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Srpen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2009 Vždycky máš právo nevypovídat, klidně tam běž, sedni si tam a jenom mlč. Ale jde o to, aby ten tvůj kamarád to nesvedl na tebe, to bys pak byl pěkně v prdeli. Nemusíš ho přímo prásknout, prostě řekni pravdu a bude to pro tebe nejlepší. Přece si neuškodíš něčím, co jsi neudělal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Srpen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2009 to co rikas je blizka rodina... pokud si nechces zavarit sam, tak mluv pravdu. jeden neco ukradl, druhy ho napadl... proste rekni pravdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BioToXx_ Odesláno Srpen 26, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2009 Vždycky máš právo nevypovídat, klidně tam běž, sedni si tam a jenom mlč. Ale jde o to, aby ten tvůj kamarád to nesvedl na tebe, to bys pak byl pěkně v prdeli. Nemusíš ho přímo prásknout, prostě řekni pravdu a bude to pro tebe nejlepší. Přece si neuškodíš něčím, co jsi neudělal.jde o to ze ja jsem v podstate spoluvinik protoze to kolo bylo u nas pac sme si sli zahrat na xbox :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smaky Odesláno Srpen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2009 Ty s tim vlastně nemáš co společnýho,takže nevim proč by jsi neměl říkat pravdu...Vždycky je lepší říct pravdu,než neříkat nic nebo lhát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Srpen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2009 jak rika piggy aby to nesvedl na tebe.... na utok by to asi svest neslo... kdyz ho jen schodil na zem... ovsem o tomdle ja moc nevim ;) muzes sedet a mlcet .. ale kamosovi se pak stalo ze to jeden svedl na nej... (to sou dycky kamosi jak se akorat tak tvari...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
playerPS Odesláno Srpen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2009 Souhlas, já bych asi řekl pravdu, protože pokud ho nějak třeba vystrašeja on to svede na tebe, tak ty už nic dělat nemůžeš. Edit: Suchac500 me predbehl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Srpen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2009 Osoba blizka jsi ty nebo rodinny kruh. Na kamarady se to nevztahuje. Urcite to v tomto pripade nepujde pouzit. 1) nevim, co po vas mohou vymahat, kdyz jste kolo vratili 2) po 4 tydnech? 3) kamose napadli.. co z toho vyplyva? Rekni jak to bylo, ze jste si kolo pujcili, protoze jste se jen projeli a nasledne jste ho chteli vratit - jenze oni si pro nej prisli sami. K tomu vsemu napadli kamose - zautocili na nej (a zpusobili mu poraneni hlavy). A pruser budou mit jeste oni. V tomhle state muzes i ukradnout auto a pokud te v nem nachytaji policajti, jak ho ridis a ty reknes, ze jsi ho ukradnout nechtel, ale chtel jsi se jen projet, tak z toho nemas nic. Jednoduse to hod na nej - rozhodne si nenechavej srat na hlavu ty.. Nestoji ti to za to. Vypovidat musis - pokud nebudes, jejich vypoved je, ze jsi to ukradl ty (bylo to u tebe) a jednoduse jsi vinen. Takze tvoje jedina nadeje je vypovidat a to tak, ze si ho tvuj kamos jen pujcil (na sebe vubec nic nedavej). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Srpen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2009 kde si prisel na to ze ma poraneni hlavy ? ;) ... nemyslim to nijak spatne jen se ptam pokud sem neco prehlidl... nebo by si to mel vymyslet? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Srpen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2009 Cekal jsem, kdo prvni na to narazi.. Tim to muzes silne obratit proti nim, ze z toho budou mit pruser naopak oni.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han3 Odesláno Srpen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2009 tak jednoduše řekni, že o kradenym kole nevíš... nevíš, že ho kámoš ukradnul - mohl sis myslet, že kolo bylo jeho takže nezáleží, kde to kolo bylo, tys přece nevěděl, že bylo kradený možná, že ses stal spoluviníkem tim, že jsi o něm věděl, ale pokud není kámoš svině, tak to na tebe neřekne (pomohl by si tím? asi ne viď?), tady poznáš jak skvělýho máš kámoše ;) edit: aha, tak až teďka jsem pochopil, že to kolo bylo fakt toho "niggy" :), to snad ale nic na tomhle nemění, ne? policajtům můžeš říct, že je to vyřešený, žádná krádež to nebyla, přece jste 15-letý parchanti co si dělaj co chtěj (takhle to často viděj), tak to tak snad řešit nebudou :D výslech bych neřešil, vždyť o kradenym kole nevíš... ...můj názor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Srpen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2009 dej pak aspon vedet jak si dopadl :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BioToXx_ Odesláno Srpen 26, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2009 Lidicky diky za super napady... Anonyme - ten tvuj napad se mi libi nejvic,cekal sem az zareagujes a presne jsem vedel ze tvoje odpoved bude jasna... Kamosovi se takova verze libi a v podstate je to i pravda... on si to chtel fakt jen pujcit a svest se domu... Jinak policajtum to dali po 4 dnech , ne tydnech :D a to napadeni ?? To nwm spis to pouzijem jen kdyby to nak moc hrotili protoze on ho jenom hodil na zem a chvili nad nim klecel... ja to videl jen z okna :D az pak sem sel za nima :D Han3 - no tak jednoduchy to nebude... bouzel kamos si vybral kolo ktery bylo tech nejhorsich lidi z vesnice,tech ktery me tolik nesnasi a tolikrat me udali za neco co sem ani neudelal napr - rozbitej detskej kolotoc,dalsi ukradeny kolo... sou to takovy hnusny blondynky... fuj Suchac - jo to dam... du tam v pul 8 vecer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Srpen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2009 Už jenom hození na zem atd. je napadení. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han3 Odesláno Srpen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2009 Han3 - no tak jednoduchy to nebude... bouzel kamos si vybral kolo ktery bylo tech nejhorsich lidi z vesnice,tech ktery me tolik nesnasi a tolikrat me udali za neco co sem ani neudelal napr - rozbitej detskej kolotoc,dalsi ukradeny kolo... sou to takovy hnusny blondynky... fuj To na tom nic nemění, že si na tebe někdo něco vymyslel... využij to proti nim, hodně si vymejšlej a není to poprvé :) vždyť já půjdu na policajty a řeknu, žes mi ukradnul kolo a oni mi uvěřej? Chce to důkaz a to je to co oni nemaj, jednoduchý :idea: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Srpen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2009 No, jeste bych rad upozornil - behem vypovedi jeste nevis, co vam vlastne hrozi.. Maximalne dle otazek atp. muzes vydedukovat.. V budoucnu uz vypoved normalne menit nelze - takze si to radeji pojisti a hod tam v kazdem pripade minimalne to, ze ho napadl (a ze nevis, jestli se mu neco stalo.. protoze jsi koukal jen z okna .. blabla :D proste dle pravdy.. ale urcite to nevynechavej..). Ze zapujceni si byciklu nemuzete mit nic.. ale jistota je jistota a kazde vec, hrajici na vasi stranu, se hodi ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BioToXx_ Odesláno Srpen 26, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2009 To na tom nic nemění, že si na tebe někdo něco vymyslel...využij to proti nim, hodně si vymejšlej a není to poprvé :) vždyť já půjdu na policajty a řeknu, žes mi ukradnul kolo a oni mi uvěřej? Chce to důkaz a to je to co oni nemaj, jednoduchý :idea: jako tohle uz si nevymysleli ten kamos to kolo proste vzal a oni si pro nej prijeli... mozna dukaz maji... pac mati to stima pic*ma resila a rikala mi ze me prej videli jak na tim kole jedu domu,jak ho 3 osoby kradou u hospody... pritom tam byl jenom jeden a ja na tim kole vubec nejel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YaKuZa1468623731 Odesláno Srpen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2009 Anonymous ma pravdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BioToXx_ Odesláno Srpen 26, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2009 No ze by ten kamos sel proti me toho se moc nebojim... sice je mu 19 ale byl tam jeste jeden kamos a ten se vic bavi semnou a ten mi muze dosvedcit ze ja sem na to kolo ani nesahnul... Problem by byl kdyby se oba domluvili proti me to uz by bylo horsi ale to se doufam nestane,zas takovy svine to nejsou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Srpen 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2009 No, proto by taky bylo dobry, kdyby jste jeste, nez tam pujdete, projednali a synchronizovali vase vypovedi, aby kazdej nekecal neco jinyho :D Pokud jste kamosi, tak by to nemel bejt problem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.