Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

CPU stale pracuje(cca 50%)

Kapr

Otázka

cau...mam takovej problem....po spusteni PC a par minut delani neceho(hrani pousteni videa)se CPU zasekne na cca 50% a dolu uz nejde..jenom restartem ale pak po chvilce zase....uz jsem hledal jinde...a docet sem se ze muze bejt spatnej nejakej ovladace(nejspis na grafice) a muze zatizit CPU...btw mam HD4650 a novy ovladace....dik za pomoc

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

10 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

jj diky..uz sem pohledal po netu...a nasel program procexp a ten mi ukazal ten program...v spravci se vubec neukazal a po chvili spusteni zral 50%...vubec nevim k cemu byl...a uz ani nevim jak se menoval...ale nemyslim ze by to problem vyresilo naporad....asi budu po kazdym zapnuti tenhle hajzl vypnout....a snad se jeste v prubehu nezapne....

Odkaz ke komentáři

• 0
Na díky slouží tlačítko Thanks :D

Jinak to bylo jasný že to bude jenom taková kravina

no tak v procesech to stejne nebylo ale THX ti dam me je to jedno:D...spis by me ale zajimalo jestli se ten proces da zabit naporad...je mi totiz jasny ze po restartu tam bude zase.......

Odkaz ke komentáři

• 0
no tak v procesech to stejne nebylo ale THX ti dam me je to jedno:D...spis by me ale zajimalo jestli se ten proces da zabit naporad...je mi totiz jasny ze po restartu tam bude zase.......

Musíš jedině najít podle názvu ten program co to způsobuje a pak ho jedině odinstalovat. Jinak se ho asi nezbavíš.

Odkaz ke komentáři

• 0
Musíš jedině najít podle názvu ten program co to způsobuje a pak ho jedině odinstalovat. Jinak se ho asi nezbavíš.

ok...restartoval sem PC...a co to je...je to nejaky ntvdm.exe je to system...nevite co to je a jak to dat pryc(odinstalovat)?

je ve slozce WINDOWS/system32 a tam je ten ntvdm.exe a po chvilce zapnuti pc mi naskoci tenhle hajzl a bere 50% z procesoru...

jinak AVG neukazuje ze je to virus nebo neco....

jo a kdyz to teda takhle zere CPU muzu to vymazat?nebo je to neco dulezityho?

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu