pspgamers Odesláno Duben 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2007 prosím kde koupim nejlevnější psp s zárukou,krabici,manualem,baterkou,nabíječkou firmware tam musi být bud 1.5 a nebo 3.03-c prostě aby tam šli ISO hry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Skyt Odesláno Duben 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2007 http://www.amiga-shop.cz/product_info.php?products_id=1048 tady jsem nasel ten nejlevnejsi,giga pack a ma fw 2.50..to se da srazit na 1.50 a pak na libovolnej cf..jinak psp se zabudovanym cf nikde neprodavaj,max nekde v bazaru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pspgamers Odesláno Duben 21, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2007 http://www.amiga-shop.cz/product_info.php?products_id=1048 tady jsem nasel ten nejlevnejsi,giga pack a ma fw 2.50..to se da srazit na 1.50 a pak na libovolnej cf..jinak psp se zabudovanym cf nikde neprodavaj,max nekde v bazaru ses frajer diky moc nenepasal by jsi mi tvoje icq jeste bych se chtel zeptata ne jednu vec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Skyt Odesláno Duben 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2007 264-249-117 a pis i kdyz jsem ofline,jsem casto neviditelnej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mata Odesláno Duben 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2007 prosím kde koupim nejlevnější psp s zárukou,krabici,manualem,baterkou,nabíječkoufirmware tam musi být bud 1.5 a nebo 3.03-c prostě aby tam šli ISO hry 100% na www.ebay.com :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dzunk Odesláno Duben 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2007 no von asi spis myslel nakej obchod zarucenej nebo pste existujíccí ceskej atd ne ebay Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mata Odesláno Duben 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2007 no von asi spis myslel nakej obchod zarucenej nebo pste existujíccí ceskej atd ne ebay ja vim ale musite uznat ze tam nejlevnejší psp sezenes :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 folty.hans Odesláno Duben 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2007 no neni lepsi si priplatit a koupit psp v kamenym obchode??? ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zekeasakura Odesláno Duben 26, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2007 Je to lepse. Spoluzak si z jedneho internetoveho obchodu kupil sony ericsson k750i co bol v tedy dost drahy mobil. A dosla mu krabica naplnena kamenmi. Toto keby sa mi stalo tak ma skape :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bouwmeester Odesláno Květen 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2007 Je to lepse. Spoluzak si z jedneho internetoveho obchodu kupil sony ericsson k750i co bol v tedy dost drahy mobil. A dosla mu krabica naplnena kamenmi. Toto keby sa mi stalo tak ma skape :D tak musíš kupovat z proveřených obchodů a nestane se tě to ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nichrome Odesláno Květen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2007 prosím kde koupim nejlevnější psp s zárukou,krabici,manualem,baterkou,nabíječkoufirmware tam musi být bud 1.5 a nebo 3.03-c prostě aby tam šli ISO hry Určitě se koukni na www.hledejceny.cz (nebo tak nějak), tam si vyhledej konzole a PSP, vyjede několik (dost) obchodů kde ho maj a můžeš zkoušet. Já jukl na několik prvních, prověřil sem aj platby a vyšlo mi že nejlacnější je asi todlenc: http://www.nakup-levneji.cz/zbozi/psp-playstation-portable-base-pack/detail.aspx?p=z:73704 + cena za poštu (dobírkou) 125,- (19% DPH) Několika obchodů jsem psal jak to vidí s verzí FW, povětšinou psali zpět, že neví, jen snad nej-ceny.cz http://konzole.nej-ceny.cz/984/konzole-psp/ napsaly, že na obalu je písmeno "L", což jak jistě víte znamená FW 2.81 (2.71?) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
pspgamers
prosím kde koupim nejlevnější psp s zárukou,krabici,manualem,baterkou,nabíječkou
firmware tam musi být bud 1.5 a nebo 3.03-c prostě aby tam šli ISO hry
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts